Treneri iz legendarne La Masije dolaze u Hrvatsku!

Do početka FC Barcelona Campa Croatia 2012, nogometne škole u organizaciji katalonskog velikana, FC Barcelone ostalo je još jako malo vremena.

14.6.2012.
9:19
VOYO logo

Tako će dječaci od 8 do 16 godina imati priliku usavršiti svoje nogometno znanje uz vodstvo Isaaca Guerrera Hernándeza, Miquela Olmo Fortea i Josepa Ramóna Olivé Díaza, a oni najtalentiraniji će imati priliku okušati se i u podmlatku FC Barcelone. U radu kampa osim trenera iz vlastitog pogona, kao gosti – treneri sudjelovat će i bivši hrvatski reprezentativci Ardian Kozniku, Joško Jeličić i Željko Pavlović.

"Sretni smo što i Vašoj djeci možemo približiti metodologiju rada Barcelonine škole nogometa,izuzetno smo zadovoljni prošlogodišnjim kampom i sigurni smo da ćemo još dugo dolaziti u Hrvatsku. Svi u FC Barceloni, od uprave kluba do trenera prve momčadi upoznati su s kampom u Hrvatskoj i nadamo se da će Barcelona u vrlo bliskoj budućnosti imati koristi od ovog projekta i u vidu mladih talentiranih nogometaša koji će zaigrati za naš klub", poručio je Julio Alberto Moreno, šef FCB ESCOLA-e, legenda kluba i bivši španjolski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miquel Olmo Forte, jedan od trenera iz legendarne Barcelonine škole nogometa, popularne La Masije osvrnuo se što konkretno mogu očekivati polaznici kampa:

"Polaznicima kampa pristupamo s obzirom na njihov uzrast. S onim najmlađima radimo na osnovnim vježbama koordinacije pokreta i motorike, dok s onim starijima radimo na naprednijim taktičkim i tehničkim detaljima. No, FC Barcelona Camp je više od nogometa, polaznicima osim nogometnih vještina pokušavamo usaditi i vrijednosti FC Barcelone poput fair playa, tolerancije i poštovivanja protivnika".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijave za FC BARCELONA CAMP CROATIA 2012 se zaprimaju do početka kampa u svakome od gradova

Podsjećamo, FC Barcelona Camp Croatia 2012 održat će se u Zagrebu od 18. do 22. lipnja na terenima 'NK Hrvatski dragovoljac' u Sigetu, u Poreču od 25. do 29. lipnja na terenima sportskog centra 'Zelena Laguna' i u Slavonskom Brodu od 02. do 06. srpnja, na terenima 'NK Livada Željezničar'. Svi zainteresirani za sudjelovanje u kampu mogu se prijaviti putem web stranice http://www.fcbcamp-croatia.com i na telefon 01/2302 – 175.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo