TRENERI DINAMA I SLAVEN BELUPA BEZ ZADRŠKE NAKON UTAKMICE: / Bjelica najavio pojačanje, Ivković bocnuo Rijeku

Image
Foto: PIXSELL

Dinamo si je pobjedom protiv Slaven Belupa kupio prijeko potreban mir pred uzvrat s Astanom

10.8.2018.
23:18
PIXSELL
VOYO logo

U prvom susretu 3. kola Prve HNL-a u Zagrebu su nogometaši Dinama pobijedili Slaven Belupo s 2-1 (2-0). Dinamo je uvjerljivo došao do pobjede zahvaljujući dva gola u prvom poluvremenu, a koprivnička momčad je tek na samom kraju utakmice došla do počasnog gola.

Umor je bio prisutan

"Zadovoljan sam, 60-70 minuta odigrali smo na jako dobrom nivou, vidjelo se na kraju da je iza nas 12-13 sati u avionu, izgubljena noć na srijedu... Ovi dečki u zadnje vrijeme nisu puno igrali i opravdali su povjerenje ", rekao je Bjelica pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naša prva postava pokazala je da smo htjeli neke igrače odmoriti, dok su Ademi i Budimir imali probleme. Svi koji su igrali u utorak, bit će spremni za utorak i uzvrat s Astanom."

Dobili priliku

"To je njihova obveza i razlog zašto im se daje šansa, da se bore za mjesto. Mi ne možemo na tri fronte s 11-12 igrača, dobivat će puno šansi i moraju pritiskati ove koji su nominalno članovi prve momčadi. Slaven je dobar, prošli put su stigli 1:3, ali mi smo pali zadnjih 15 minuta, neki nisu bili na svojim pozicijama, poput Kadziora i Moharramija, došlo je do pada koncentracije.", istaknuo je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak dolazi Astana

"Astana će vjerojatno ići na sve ili ništa, kao i Hapoel, malo hara-kiri, a mi ćemo biti na nivou. Mi ćemo se dizati još, dva tjedna prošla su od Rudeša, puno smo više pokazali nego tada. Treba vremena, imamo 14 novih igrača igrača, nije to lako uigrati. Neki slažu po 2-3 sezone momčadi, mi u Dinamu moramo u dva tjedna. Dobro to izgleda, ali može bolje.", optimističan je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijelazni rok?

"Ne mora biti da je gotovo, može biti odlazaka, može i dolazaka. Imamo samo jednog lijevog beka i tu može biti dolazaka, ostale pozicije su dobro zatvorene", zaključio je Bjelica

Ivković nije zadovoljan

"U prvom dijelu smo kukavički igrali! Radimo iste pogreške već treću utakmicu zaredom. Stojimo daleko od igrača, a onda se moramo potruditi da bismo sve okrenuli. Ulaskom Muse smo dobili sigurnost jer je to igrač koji zna igrati nogomet. Kad smo počeli igrati, počeli smo prijetiti.", rekao je trener Slaven Belupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljut na novajliju

"Sramota je da Bongongui nije dodao loptu kad smo išli 4 na 1. Ubuduće moramo riješiti problem u defenzivi jer prema naprijed nećemo imati problema. Zabrinjavaju me oni koji su tu dugo, trebali bi biti bolji, no razumijem ih. Teške su noge od priprema.", kritičan je Ivković.

Bocnuo Rijeku

"Sljedeće kolo ne igramo pa ćemo iskoristiti da se pripremimo. Svi rade kompromise u periodu kad se obnavljaju travnjaci, jedino mi je Rijeka neshvatljiva. Nejasno mi je kako može Rudeš biti domaćin na Rujevici, no tako je kako je."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohvalio HNS

"Sad možemo biti mirni kad kiša padne, jer će travnjak napokon biti obnovljen i neće više biti blatnjav", zaključio je Ivković.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo