TRENER STEAUE NAJAVIO TOTALNU OFENZIVU I BOCNUO SPLIĆANE: / 'U prvoj utakmici im je pogodovao travnjak, sad smo mi u prednosti'

Image
Foto: AFP

Optimistična najava Rumunja poziva oprez pred ono što bi za Hajduk mogla biti i utakmica sezone

15.8.2018.
17:14
AFP
VOYO logo

Hajduk u četvrtak protiv Steaue u Bukureštu igra uzvratni susret 3. pretkolo kvalifikacija za Europa ligu, a tim povodom pred medije su izašli trener Steaue Nicolae Dica i Raul Rusescu, povratnik u redove Steaue koji neće biti u prvih 11 za utakmicu s Hajdukom, ali je doveden pred novinare da najavi susret.

Image
HAJDUK – FCSB 0-0, SARPSBORG – RIJEKA 1-1: /

Hajduk pogodio gredu u zadnjoj minuti, Rijeka izborila gol u gostima

Image
HAJDUK – FCSB 0-0, SARPSBORG – RIJEKA 1-1: /

Hajduk pogodio gredu u zadnjoj minuti, Rijeka izborila gol u gostima

"Moramo uzvratiti Hajduku istom mjerom, agresijom koju su oni prikazali u Splitu. Imali su sjajnu publiku uza se, pa vjerujem da će i naši tifosi uzvratiti, pozivam ih da dođu u što većem broju. Igramo važnu, prevažnu utakmicu koja će pokazati koliko vrijedimo, a mi želimo trajati u Europi", rekao je Nicolae Dica, trener Steaue na konferenciji za medije uoči utakmice s Hajdukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznenađeni agresijom i razočarani terenom u Splitu

"Hajduk ima sve odreda visoke i snažne momke, sve veliki konfekcijski brojevi! Iznenadili su nas agresijom, a teren je posebna priča. Puno smo o tome razgovarali, kako je travnjak u Splitu bio loš i neadekvatan za igru. Mislim da je pogodovao Hajduku u natjecanju s nama. Igralište na kojem sada igramo je u puno boljem stanju i to bi mogla biti naša prednost. Ali ništa od svega ako ne budemo maksimalno srčani, koncentrirani i agresivni. Hajduk je vrlo opasna ekipa", rekao je Dica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne gledam koliko sam i što igrao u prošlosti, tu sam da pomognem da klub opet napreduje. Imamo dobar miks mladosti i iskustva, a Europa nam puno znači. U Splitu smo ostali zatečeni agresijom Hajduka i koliko je loš teren. Pripremamo se da Hajduku uzvratimo jednakom agresivnošću, uz naše navijače", poručio je Rusescu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo