TRENER RIVERA NE MIRI SE S PORAZOM KOJI MU JE NANIO MAMIĆ: / 'Ne želim im oduzimati zasluge, ali...'

Image
Foto: Screenshot

Al-Ain je pod vodstvom Zorana Mamića pobijedio River Plate i plasirao se u finale Svjetskog klupskog prvenstva

19.12.2018.
16:19
Screenshot
VOYO logo

Momčad Zorana Mamića, Al-Ain, sinoć je na dramatičan način savladala južnoameričkog prvaka River Plate i plasirala se u finale Svjetskog klupskog prvenstva. Utakmica je završila 2-2 nakon 90 minuta i produžetaka, tako da su finalistu odlučili jedanaesterci.

Nakon utakmice je svoje dojmove sa medijima podijelio trener argentinske momčadi, Marcelo Gallardo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica je bila jako čudna. Gubili smo na startu i onda smo par minuta kasnije odmah vodili. Pokušali smo nakon poluvremena uspostaviti kontrolu nad utakmicom i ona je bila izbalansiranija, a naravno da naš suparnik ima velike zasluge za ovakav ishod", rekao je trener River Platea.

'Dali smo im puno poklona'

"Ne želim oduzimati našim suparnicima zasluge, ali dali smo im puno poklona. Mogli smo 'ubiti' utakmicu, vodili smo. Znamo kako se to radi, ali nismo uspjeli. Došli smo nakon slavlja i osvajanja naslova (u Copi Libertadores) pa nam je zbog svih popratnih aktivnosti zadatak bio usredotočiti se na utakmicu. Nažalost, ovo se dogodilo. Tijekom utakmice nismo bili potpuno osredotočeni, ali ne želim to koristiti kao ispriku. Moramo ovo iskoristiti kao lekciju", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo