A TEK IH ČEKA PAKAO / Trener Rijeke šokirao izjavama nakon novog debakla. Potpuno otvoreno je priznao kakvo je stvarno stanje u klubu

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Rijeka je trenutno na devetom mjestu lige sa svega pet bodova, koliko ima i osmoplasirana Gorica i posljednji Osijek

28.8.2022.
8:44
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Varaždina iznenadili su Rijeku na Rujevici svladavši ju u susretu 7. kola HNL-a sa 2-1 (0-0). Rijeka je povela golom Naisa Djouahre (47), a Varaždin je preokrnuo preko Tonija Teklića (74-11m), Matije Kolarića (87) i Karla Perića (90+3).

Rijeka je trenutno na devetom mjestu lige sa svega pet bodova, koliko ima i osmoplasirana Gorica i posljednji Osijek. Rijeci je ovo treći poraz u sezoni i imaju samo jednu pobjedu u šest odigranih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Stanje je alarmantno

Do sada se nije pretjerano govorilo o stvarnom stanju u klubu, ali trener Fausto Budicin otkrio je da je stanje alarmantno.

"Svi vidimo da je situacija alarmantna. Crvena lampa se upalila i odluku treba donijeti čim prije. Treba pronaći rješenje koje će pomoći klubu i momčadi da izađemo iz te krize. Situacija je stresna, u nogometu rezultat diktira sve i budućnost ovisi o rezultatima", rekao je trener Budicin pa nastavio...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam uskočio da bih dobio pozitivnu reakciju, koju, nažalost, nisam dobio. U nastavak smo ušli s više energije, poveli smo i mislili da ćemo kontrolirati utakmicu. Situacija oko jedanaesterca je odlučila pobjednika", zaključio je trener Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo