IMA POTPUNO PRAVO / Trener Rijeke bijesan nakon dramatične utakmice i velike pobjede: 'Poludio sam, igrači će me čuti...'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

U samoj završnici eksplodiralo je na travnjaku u Velikoj Gorici

26.9.2021.
20:55
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke ostvarili su pobjedu u 10. kolu Prve HNL. Na gostovanju kod Gorice slavili su Riječani s 4-3 u posve ludoj utakmici.

U samoj završnici eksplodiralo je na travnjaku u Velikoj Gorici. Sjajan je pogodak u 90. minuti zabio Fruk za 3-3, no već u idućem napadu sve se opet okrenulo na stranu Rijeke, a gol u ludoj utakmici i za tri boda gostiju zabio je Pavičić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRAVI TRILER GORICE I RIJEKE /

Odigrana najluđa utakmice ove sezone. Palo čak sedam golova i imali smo najnapetiju sudačku nadoknadu ikad

Image
PRAVI TRILER GORICE I RIJEKE /

Odigrana najluđa utakmice ove sezone. Palo čak sedam golova i imali smo najnapetiju sudačku nadoknadu ikad

Tomić: 'Poludio sam na klupi'

Trener Rijeke Goran Tomić nakon utakmice je rekao:

"Osvojili smo tri bitna boda, a prije utakmice govorio sam o nekoj stabilnosti. A od stabilnosti nije bilo niti S. Koliko sam sretan toliko sam i ljut. U prvom dijelu Gorica je bila bolja i mogla otići na dva gola razlike, a kad smo krenuli dati drugi gol radimo naivne gluposti. Na odmoru smo napravili neke dobre izmjene, zabili gol na vrijeme i imali igrača više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto da ih ganjamo i idemo po četvrti gol, mi se pasivno povučemo i čekamo da primimo gol. Doslovno sam poludio na klupi. Želim da momčad ima pobjednički gard i mentalitet. Na kraju šokantna završnica, osvojili smo tri boda, ali imat će igrači što čuti u svlačionici. Ovo mi je bila jedna od stresnijih utakmica, sreća pa smo pobijedili."

Rendulić: 'Dešavaju nam se gluposti'

Trener Gorice Krunoslav Rendulić kazao je da se nikad nije proveo tako loše na svoj rođendan kao tijekom današnjeg poraza od Rijeke na domaćem terenu, a danas je napunio 48 godina:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Događa nam se već drugu utakmicu isto, imamo sve i na kraju to prolijemo. Čestitke Rijeci na pobjedi i mojim igračima na maksimalnoj borbi. Dešavaju nam se gluposti. Kad zabiješ u 90. minuti gol za 3:3, onda ne smiješ primiti četvrti gol. Šteta, puno uložene energije i truda, a rezultat je takav kakav je.

U prvom poluvremenu smo trebali voditi s barem dva gola razlike, ako ne i više. Nije bilo realno za očekivati da možemo u tom ritmu nastaviti drugo poluvrijeme. S druge strane stajala je kvalitetna momčad Rijeke. Bez obzira na to, nismo smjeli primiti gol odmah u drugom dijelu. To su dječje bolesti", rekao je Rendulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo