TRENER REALA NAPOKON OBJASNIO ZAŠTO MODRIĆ NE IGRA: / Zabrinuti navijači dobili odgovor na vrlo važno pitanje

Image
Foto: AFP

'Modrić i Varane vratit će se kad budu u optimalnom stanju'

27.8.2018.
10:04
AFP
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida jučer su upisali i drugu pobjedu na startu sezone, nakon što su na gostovanju pobijedili Gironu sa 4-1, a najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić zaigrao je u posljednjih 13 minuta.

MODRIĆU MRVICE I TREĆI PUT U SEZONI: Kapetan

Domaćin je poveo u 16. minuti golom Borje Garcije, no europski prvak je u nastavku okrenuo rezultat postigavši četiri gola. Do kraja poluvremena je izjednačio kapetan momčadi Sergio Ramos iz jedanaesterca u 39. minuti, a u nastavku je 'Kraljevski klub' zabio tri gola...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić treći put ove sezone ulazi s klupe

Na 2-1 je povisio francuski napadač Karim Benzema iz kaznenog udarca u 52. minuti, sedam minuta kasnije Gareth Bale je zabio za 3-1, a trijumf gostiju potvrdio je Benzema u 80. minuti svojim drugim golom na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić ponovno je utakmicu započeo na klupi za pričuve. Priliku je dobio u 77. minuti kada je ušao u igru umjesto Isca. Bila je to već treća utakmica u nizu u kojoj najbolji igrač svjetskog prvenstva u Rusiji ulazi kao rezerva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne igra u standardnoj minutaži

Luka na početku sezone ne igra u standardnoj minutaži. Novi trener Lopetegui najviše vremena dao mu je u prvoj utakmici sezone, meču europskog Superkupa protiv Atletica. Tada je ušao u 56. minuti utakmice koja je otišla u produžetke. U prvom kolu La Lige, u domaćem susretu s Getafeom, ušao je Luka u 71. minuti umjesto Danija Ceballosa, kada je Real već imao konačnih 2-0...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je ta da su se Luka i Varane priključili momčadi nešto kasnije jer su igrali finale SP-a. I nema potrebe žuriti za njihovom povratkom. Imamo odlične alternative za njih, ostatak momčadi je izuzetno kompetitivan, a to je najvažnije. Modrić i Varane vratit će se kad budu u optimalnom stanju. Nimalo nisam zabrinut za njih", kazao je Lopetegui, čije riječi prenosi madridska Marca.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo