'NEĆEMO ODUSTATI' / Trener Osijeka postaje bivši? 'Koju god odluku donesu čelnici kluba, ja ću to poštovati'

Image
Foto: Davor Javorović/Pixsell

"Ne idemo na Maksimir na praznike, nego idemo tamo nešto napraviti."

1.3.2023.
21:51
Davor Javorović/Pixsell
VOYO logo

Posljednji polufinalist Hrvatskog nogometnog kupa je splitski Hajduk koji je u gostima, nakon vrlo uvjerljive igre, pobijedio Osijek 2-1 (1-0).

Image
PRAVI DIJAMANT /

Leko nakon utakmice nevjerojatno hvalio Vuškovića i otkrio tajnu prolaska u Kupu

Image
PRAVI DIJAMANT /

Leko nakon utakmice nevjerojatno hvalio Vuškovića i otkrio tajnu prolaska u Kupu

Prošlosezonski osvajač Kupa Hajduk je dominirao većim dijelom utakmice te je vodio 2-0. U 21. minuti je 16-godišnji Luka Vušković bio strijelac za 1-0, a u 77. Filip Krovinović za 2-0. Jedini pogodak za Osijek dao je također 16-godišnjak, Filip Živković je u 84. smanjio na 1-2, ali vremena ni snage kod domaćina za nešto više nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice, trener Osijeka Rene Poms nije bio zadovoljan porazom: "Razočarani smo. Imali smo puno veća očekivanja, no mislim da više nismo ni zaslužili zbog lošeg prvog dijela. Nismo mogli zaustaviti Livaju. Ako izgubimo puno utakmica, samopouzdanje nam pada. Sad smo u takvoj situaciji. Moramo dati sve od sebe da se dignemo. Počevši od sutra. Siguran sam da ćemo pokazati pozitivnu reakciju. Vjerujemo u sebe i nećemo odustati", rekao je i nastavio:

'Moja zadnja utakmica?'

"Je li ovo moja zadnja utakmica? Nije to pitanje za mene. Neću donijeti tu odluku. Što god donesu čelnici kluba, ja ću to poštovati. Neke utakmice smo zaslužili pobijediti, a nismo ih pobijedili. Zbog toga ne možemo biti zadovoljni. Očekivali smo puno više. Sutra je novi dan i imamo novu utakmicu pred sobom", zaključio je Poms i okrenuo se budućnosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Novi trener Osijeka Rene Poms

"Vjerujemo u sebe i nećemo odustati. U sljedećoj utakmici imamo Dinamo, koji je favorit. Ali mi smo pobijedili Dinamo ove sezone. Ne idemo na Maksimir na praznike, nego idemo tamo nešto napraviti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo