TRENER OSIJEKA NEMILOSRDNO RASPALIO PO SUCIMA: / 'Sramota je da se ovo događa! Pa nije ovo Jugoslavija'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Rijeka je s igračem više na travnjaku i uz obilatu pomoć suca Pajača uspjela ostvariti preokret

31.5.2020.
22:35
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

BranItelji naslova pobjednika Hrvatskog nogometnog kupa, igrači Rijeke plasirali su se u finale ovosezonskog izdanja tog natjecanja zahvaljujući 3-2 (0-1) domaćoj pobjedi protiv Osijeka u polufinalu do koje su stigli nakon velikog preokreta.

Osijek je manje od pola sata prije kraja utakmice vodio sa 2-0 golovima Bočkaja (16, 48), no Rijeka je s igračem više na travnjaku i uz obilatu pomoć suca Pajača uspjela ostvariti preokret pogocima Murića (66), Čolaka (73-11m) i Yatekea (86).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, utakmicu je obilježila serija dvojbenih sudačkih odluka, ali prednjačile su dvije na štetu Osijeka. Crveni karton Kleinheislera i penal nad Capanom izgleali su podosta dvojbeno i to gotovo svima, osim sucu i njegovim pomoćnicima. Te su odluke izravno utjecale na tijek utakmice i njen razvoj, a nakon susreta je trener Osijeka, Ivica Kulešević bio poprilično revoltiran.

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

02.02.2020., Gradski stadion, Velika Gorica - Hrvatski Telekom Prva liga, 20. kolo, HNK Gorica - NK Osijek. Trener Osijeka, Ivica Kulesevic Photo: Igor Kralj/PIXSELL

'Ovo je sramota'

"Gledajte u prošloj prvenstvenoj utakmici kada nam ovdje nije sviran čisti penal, kada je igrač Rijeke je dirao loptu rukom. Što se vidjelo poslije na snimci i VAR-u i svim analizama i rekli da je bio penal, ja sam mislio isprva da je slučajno. Sada vidim da ovo nije slučajno. Žao mi je da su ljudi u Hrvatskoj koji vole nogomet poslije ovolikih patnji i tri mjeseca pauze što su morali ovo vidjeti. Po meni ovo je sramota i ovo se nije smjelo dogoditi u polufinalu hrvatskog Kupa 2020. godine. Da se dogodilo u Jugoslaviji ili nekada ranije kada nije bilo VAR-a i svega ovoga, ali da se danas ovo događa to je sramota", grmio je Kulešević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znaju me kao najkoretnijeg i najpoštenijeg nikada nisam javno govorio ovako, ali ovo danas nije imalo smisla. Čestitam svojim igračima kako su odigrali, vjerovali smo u sebe, ali eto, protiv ove pošasti nismo mogli. Slijedi nam prvenstvo i borba za europi, zadovoljni smo s ekipom", zaključio je vidno razočarani Kulešević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo