SJAJAN NASTUP / Trener juniora nakon velike pobjede mladih Dinamovaca: 'Bili smo opasniji i nagradilo nas je'

Image

Gosti su poveli u 19. minuti golom Havela, a Dinamo je okrenuo preko Katinića u 65. i Topića u 67. minuti.

11.10.2022.
17:01
VOYO logo

Juniorska momčad Dinama u susretu je 4. kola skupine Lige prvaka mladih kao domaćin na stadionu u Kranjčevićevoj ulici preokretom stigla do 2-1 pobjede protiv Salzburga. Goste iz Austrije je u prednost doveo Elias Havel u 19. minuti. Dinamo je ostvario preokret u razmaku od samo minute, prvo je Maro Katinić (66) poravnao iz gužve nakon ubačaja s desne strane, da bi napadač Fran Topić (67) izvrtio nekoliko suparničkih igrača prije no što je pogodio pod samu gredu za konačnih 2-1.

Trener Dinamovih juniora, Ivan Senzen, nije mogao sakriti zadovoljstvo nakon važne pobjede, ali ne bježi od toga da treba biti oprezan u preostalim susretima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BOLJE NIJE MOGLO /

Dinamova mladež preokretom srušila Salzburg u Ligi prvaka: Odlučila je asistencija bivšeg igrača Hajduka

Image
BOLJE NIJE MOGLO /

Dinamova mladež preokretom srušila Salzburg u Ligi prvaka: Odlučila je asistencija bivšeg igrača Hajduka

"Velike čestitke igračima, odigrali su fantastičnu utakmicu. Očekivali smo i pripremali smo se na ovo. Bilo je teško, ali bolje nego u prvoj utakmici. Malo smo im dopustili, bili smo opasniji i nagradilo nas je. Na poluvremenu sam rekao igračima da nastave igrati prema planu", rekao je Senzen.

"Dobili smo gol iz naše greške, ali vjerovali smo da možemo zabiti gol. Kad smo to učinili, sve je bilo lakše. Skupina je teška i zanimljiva. Sljedeće dvije utakmice bit će jako teške. Teško je prognozirati na kojem ćemo mjestu završiti", zaključio je trener juniora Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idemo u London po tri boda"

"Cijelu smo utakmicu igrali kao momčad. Bilo je tu trenutaka kad su oni dominirali, no većinu utakmice smo mi bili pravi i zasluženo pobijedili danas. Gol? Refleksno sam digao koljeno i zahvatio loptu te je ona ušla u gol. Pobjeđujemo doma, sljedeća je utakmica s Milanom isto kod kuće. Pripremamo se za to, a onda po tri boda u London. Cilj nam je osvajanje skupine", rekao je Maro Katinić.

"Osjećaj je nevjerojatan. Igrali smo danas dobro, ginuli jedan za drugog na terenu. Prvo mi je na pameti bilo da pucam, ali lopta mi je pobjegla. Vidio sam da mi stižu u blok pa sam još jednom napravio lažnjak i na kraju se izborio za šut. Sljedeće kolo igramo doma pred našim navijačima. Njihova nam je podrška stvarno bitna i lakše nam je tu izvući svoj maksimum", rekao je Fran Topić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo