PUN OPTIMIZMA /

Trener Hajdukova protivnika: 'Perišić nas neće sam pobijediti, a tek ako Hajduk bude bolji zapljeskat ćemo'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Ne znam trenera koji najavljuje da želi izgubiti utakmicu. Ako nađete takvog trenera, koji to kaže, to je obično s**nje'

24.7.2024.
21:15
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk u četvrtak od 21 sat na Poljudu igra prvu utakmicu nove sezone. U Split je s Farskih Otoka stigao HB Torshavn, a utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige je iz redova suparnika Bijelih najavio njihov trener Adolfo Sormani.

Image
BIJELI KREĆU U EUROPU /

Talijanski trener Hajdukova protivnika: 'Spremni smo za Poljud, napravit ćemo sve za pobjedu'

Image
BIJELI KREĆU U EUROPU /

Talijanski trener Hajdukova protivnika: 'Spremni smo za Poljud, napravit ćemo sve za pobjedu'

"Moja očekivanja su takva da prije svega očuvamo svoj identitet. Hajduk je suparnik s mnogima kvalitetama, ali mi smo došli odigrati ravnopravnu utakmicu. Hajduk je iskusan, individualno i kolektivno, ali to ništa ne mijenja u našoj namjeri. Došli smo se nadigravati i to ćemo i napraviti", rekao je Sormani koji nije htio isticati pojedinačno igrače Hajduka od kojih misli da prijeti najveća opasnost:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogomet je momčadska igra, svi igrači su jednako važni, nije jedan važniji od drugih. Svi znamo za Perišića recimo, ali jedan igrač ne čini momčad, svih 11 moraju igrati skupa, kao momčad pa stoga ne bih nikoga izdvajao iz Hajduka."

Uoči puta u Split talijanski je stručnjak najavio kako će njegova momčad napraviti sve za pobjedu na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam trenera koji najavljuje da želi izgubiti utakmicu. Ako nađete takvog trenera, koji to kaže, to je obično s**nje. Ako budu bolji od nas, mi ćemo im zapljeskati, ali ne prije utakmice", rekao je Sormani koji je rekao par riječi i osvom suparniku na trenerskoj strani, sunarodnjaku, Gattusu:

'Svi znaju za Gattusa'

"Svi znanju za Gattusa, ja imam jako puno respekta prema njemu kao igraču i čovjeku. On je jako pošten, iskren, teško je naći ljude poput njega u nogometu. Kao igrač i trener je napravio puno i njega svi dobro poznaju i cijene."

Najveća zvijezda Torshavna je Aki Samuelsen, no trener i za njega tvrdi da se mora podrediti momčadi.

"Kao individua ne može napraviti ništa, kao momčadski igrač može puno. Mi nećemo riješiti utakmicu individualnom kvalitetom jer je velika razlika između nas i Hajduka", zaključio je trener Torshavna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvrat je na rasporedu za sedam dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
PFL
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo