TRENER HAJDUKA PROGOVORIO O PROBLEMU S KOJIM SE SUOČAVA NJEGOVA EKIPA: / 'Rizik je visok, moramo to uzeti u obzir'

Image

Sada kada je već neko vrijeme trener Hajduka, a Talijan tvrdi da je momčad strahovito narasla

10.4.2021.
14:57
VOYO logo

Nogometaši Hajduka u nedjelju od 17:05 gostuju kod Istre u sklopu 28. kola Prve HNL, a utakmicu je najavio trener splitske momčadi Paolo Tramezzani.

Hajduk je trenutno na petom mjestu ljestvice s 40 bodova i bori se za mjesto koje vodi u Europu, dok Istra traži svaki bod koji bi ju držao što dalje od mjesta koje vodi u niži rang.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno nećemo podcijeniti Istru. Želimo nastaviti svoj put, utakmica je za nju vrlo važna, ali isto tako i mi osjećamo njenu važnost i želimo se što bolje pripremiti", kazao je Tramezzani.

Hajduk konačno ima napadača u formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Umut lako pronalazi put do gola, dobro se slaže s Livajom i time doprinosi tome da budemo opasni u napadu. Tu i Kačaniklić ima svoju ulogu, pa i drugi igrači koji uđu u igru, kao Ljubičić u posljednjim utakmicama. Oni mnogo rade timski, a to stvara uvjete da njihova individualna kvaliteta dođe do izražaja", kazao je Hajduk.

Image
Image

03.02.2021., Split - 19. kolo Hrvatski telekom Prve HNL: Hajduk-Istra 1961. Paolo Tramezzani Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Sada kada je već neko vrijeme trener Hajduka, a Talijan tvrdi da je momčad strahovito narasla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljan sam onim što svakodnevno vidim kod svojih igrača. Rastemo u psihičkom pogledu i postajemo momčad koja se bori i izgara, kao u zadnjoj utakmici. Vidjeli smo dobru reakciju kada smo se našli u teškoćama u prošlom kolu protiv Slavena, kada smo na samom kraju izjednačili na 2:2 s igračem manje. Prije dva mjeseca ne bismo uspjeli nadoknaditi rezultatski minus s igračem manje. Danas smo momčad koja je spremnija za suočavanje s izazovima i daje sve od sebe. Nikad se ne štedimo", rekao je trener.

No, naglasio je kako postoji trenutno veliki rizik od ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oporavio nam se Diamantakos i igrači koji su imali manje problema. Ovo nam je treća utakmica u osam dana pa je rizik od ozljeda visok i mora se uzeti u obzir. Kada donosim odluku o sastavu momčadi, biram igrače koji su u boljem fizičkom stanju", zaključuje.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo