TRENER HAJDUKA NAKON VELIKE POBJEDE KOMENTIRAO INCIDENT S KRAJA UTAKMICE: / 'Ispričao mi se... Ne želim ulaziti u situaciju'

Image

Nakon susreta trener Paolo Tramezzani kazao je kako je zadovoljan trećom pobjedom u tjedan dana

6.3.2021.
21:34
VOYO logo

Nogometaši Hajduka u susretu su 24. kola Prve HNL kao domaćini svladali Varaždin sa 2-0 (2-0). Hajduk je poveo u otvaranju utakmice golom Čoline (8), a na 2-0 nespretnim je autogolom u samoj završnici prvog poluvremena povisio Memija (45+5-ag).

Hajduk je do treće uzastopne prvenstvene pobjede stigao uz veliku dozu sreće kod oba pogotka, ali je u finišu utakmice ostao i bez Marca Fossatija koji je dobio drugi žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon susreta trener Paolo Tramezzani kazao je kako je zadovoljan trećom pobjedom u tjedan dana.

"Zadovoljan sam zbog igrača, nakon što smo imali problema s koronavirusom, igrati tri utakmice u sedam dana nije bilo nimalo lako. Vidim ih svaki dan na treningu kako se pripremaju za utakmice, vidim da imaju pravi duh, cijela svlačionica diše kao jedno tijelo i kad od njih tražim žrtvu, to rade s osmjehom. Drago mi je radi njih što smo pobijedili i što nastavljamo svoj put. Želimo i dalje napredovati, znamo da ima prostora, sada nas čeka važan tjedan, prvi u kojem nemamo utakmica, i moramo ga iskoristiti kako bismo se što bolje pripremili", rekao je Tramezzani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

06.03.2021.,Split-Utakmica 24.kola HRVATSKI TELEKOM Prve lige na Poljudu izmedju HNK Hajduk i NK Varazdin. Photo: Ivo CagaljPIXSELL

'Ispričao mi se'

"Zabili smo golove u vrlo bitnim trenutcima, pogotovo za 2:0, njima smo smanjili intenzitet i kompenzirali fizički umor koji je bio vidljiv. Znali smo da moramo biti kompaktni, bili smo svjesni da na fizičkom planu nismo na željenoj razini. Uspjeli smo biti organizirani i mirni, nismo Varaždinu dopustili previše prilika. Prema naprijed imamo individualnu kvalitetu, igrače koji su u stanju jednim potezom riješiti utakmicu. Mislim da je naša pobjeda i krajnji rezultat zaslužen. Zadovoljan sam kad je moja momčad organizirana u obrani, kad ne primi gol i kad dobro kontrolira loptu. To im diže samopouzdanje. Danas mi se momčad svidjela, bio je vidljiv dobar balans, taktički smo bili dobri, a po individualnim karakteristikama igrača smo momčad koja preferira okomitu igru. Više nam odgovara odigrati loptu prema naprijed nego graditi igru u svojoj polovici terena", napomenuo je trener.

Zatim je komentirao isključenje Fossatija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fossati mi se ispričao, ali sam mu rekao da ne mora. Žao mi je zbog njega, znam koliko mu je stalo, s kojim je entuzijazmom došao ovdje, od prvoga treninga se nametnuo i pokazao da je za nas vrlo važan igrač. I suigrači vide da se na terenu mogu osloniti na njega u teškim trenutcima. Uzeo je momčad u svoje ruke. Ne želim ulaziti u situaciju prilikom njegovog drugog žutog kartona, to je posao za suce i njihove pomoćnike", kazao je Tramezzani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo