TRENER HAJDUKA: / 'Mislim da je u redu pohvaliti momke. Tu sam oko četiri mjeseca i mi u kontinuitetu lovimo, lovimo i lovimo'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

'Ja sam tu oko četiri mjeseca i mi u kontinuitetu lovimo, lovimo, lovimo i lovimo'

11.5.2021.
19:20
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši splitskog Hajduka u srijedu od 20.10 igraju utakmicu 34. kola HNL-a protiv Gorice. Hajduk se bori za Europu s Rijekom, želi to četvrto mjesto, a Gorica je ove sezone više puta pokazala Splićanima da su opasan rival i bolja momčad. U dosadašnje tri međusobne utakmice, odigrane u aktualnoj sezoni, Gorica je pobijedila s 2:1 na domaćem terenu i s 4:2 na Poljudu, a treći susret u Velikoj Gorici završio je remijem 1:1.

Image
LOKOMOTIVA UZELA VAŽAN U BOD U BITCI ZA OPSTANAK KAKVU HRVATSKI NOGOMET NE PAMTI: /

Istra se sad nalazi u teškoj situaciji

Image
LOKOMOTIVA UZELA VAŽAN U BOD U BITCI ZA OPSTANAK KAKVU HRVATSKI NOGOMET NE PAMTI: /

Istra se sad nalazi u teškoj situaciji

'Sezona je bila duga i vrlo teška'

Trener BijelihPaolo Tramezzani u ovom susretu sigurno neće moći računati na Stefana Simića koji je u Varaždinu dobio treći žuti karton i mora pauzirati jednu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred novinare u Splitu je sjeo Tramezzani, te najavio utakmicu.

"Mislim da je u redu pohvaliti momke za sve ono što su napravili. Sezona je bila duga i vrlo teška. Ja sam tu oko četiri mjeseca i mi u kontinuitetu lovimo, lovimo, lovimo i lovimo", rekao je Tramezzani, a zatim je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sezona je duga i naporna, a otkako sam stalno nešto lovimo. Sada smo spremni i znamo što trebamo raditi na travnjaku. Jasno je kako će krajnji ishod prvenstveno ovisiti o nama. Odigrali smo puno utakmica u kratkom periodu što je igračima čak i draže od učestalog treniranja, to je razumljivo. Dobro smo pripremljeni, znamo što nam je raditi i na što moramo pripaziti u ovom susretu. Svjesni smo da rezultat može biti poraz, remi ili pobjeda, ali uvjeren sam da će krajnji ishod uglavnom ovisiti o nama. Mi smo ti koji imamo veliku priliku koju treba iskoristiti i znam da ćemo sutra biti jako dobri. Vidim koliko željno igrači iščekuju ovaj susret i jedva čekaju početak i prvi sučev zvižduk", kazao je Tramezzani i dodao:

'Kao što sam i ranije govorio, stekli smo naviku i prilagodili se mentalno'

"Kao što sam i ranije govorio, stekli smo naviku i prilagodili se u mentalnom pogledu kako ući u ovu važnu etapu prvenstva. Uvijek govorim da kad igraš često i igrači to više vole od učestalog treniranja. To je normalno i prirodno. Utakmica je ta koja ti daje pozitivne inpute, entuzijazam, emociju i jedva je čekaš odigrati. I s te točke gledišta momci su pokazali kako su u stanju brzo se regenerirati, uvijek biti fokusirani. Sad smo u situaciji gdje su nam preostali još tri utakmice i pet treninga do završetka sezone. Želimo je završiti na najbolji mogući, a s dobrom mentalnom pripremom mogu se riješiti sve te sitne poteškoće, poput umora i izostanka treninga", izjavio je trener Bilih pa se osvrnuo na situaciju u momčadi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sto posto smo u ovom susretu'

" S nama je ovih dana dosta trenirao Vicko Ševelj te je spreman uskočiti bude li potrebno. Ostali smo bez Simića zbog suspenzije, a otprije još nema Mujakića, baš kao ni Dimitrova. U situaciji smo gdje su pred nama još tri utakmice i pet treninga do kraja sezone. Svaki susret od sada je najvažniji."

Vrijeme je za popravljanje negativnog niza protiv Gorice, Hajduk želi pobjedu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sto posto smo u ovom susretu. Više nije važna ni prošlost, ni budućnost. Moramo se fokusirati na ono što je sada pred nama", podvukao je Tramezzani za kraj.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo