TRENER HADJUKA IZNENADIO NEOBIČNIM IZJAVAMA: / 'Jedan je malo iščašio rame, drugi je dobio u glavu, treći je iscijeđen kao limun'

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Buriću će nedostajati podosta prvotimaca

18.10.2019.
14:42
Josip Regovic/PIXSELL
VOYO logo

Trener Hajduka, Damir Burić, održao je poprilično neobičnu medijski konferenciju uoči gostovanja kod Lokomotive u Prvoj HNL. Burić je korstio odveć neobičan riječnik prilikom opisivanja stanja u kojem se njegova momčad nalazi.

"Posavec je malo zapeo o teren i malo je iščašio rame, ne znam kada će se vratiti, Nejašmić se vratio ozlijeđen s utakmice U-21 i ozljeda mu se zapravo vratila, nisam siguran koliko će bit spreman do polaska na put. Nije dobro ni Ismajli, jako upitno stanje, u sudaru s golmanom dobio je udarac u leđa, a Simić je igrajući za Češku morao izać zbog udarca u glavu. To nije sve, Vušković je za U-19 selekciju igrao tri utakmice u sedam dana, vratio se kao isciđeni limun, neću ga ni voditi na put, mora se oporaviti", ispalio je Burić na pressici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

31.08.2019., stadion Poljud, Split - Hrvatski Telekom Prva liga, 7. kolo, HNK Hajduk - GNK Dinamo. Damir Buric Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Buriću će nedostajati podosta prvotimaca, a čeka ga izuzetno neugodan protivnik.

"To je momčad koja u defenzivi stoji usko, a u napadu imaju nekoliko zanimljivih opcija i još sad s Budimirom koji im se vratio. U tranziciji su opasni, moramo paziti. Naš ciljš? Naš je cilj uvijek isti, idemo na pobjedu. Nadvladat teškoće, rekoh vam, na muci se poznaju junaci", kazao je Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo