TRENER BUNDESLIGAŠA MOŽE SAMO ZAHVALITI DALIĆU: / 'Sretan sam zbog toga, sad imamo opciju više za budućnost'

Image
Foto: PIXSELL

Hoće li sad dobiti i novu ulogu u klubu!?

20.11.2018.
12:04
PIXSELL
VOYO logo

Zbog dva gola koja je postigao u utakmici protiv španjolske nogometne reprezentacije hrvatski branič Tin Jedvaj u Bildu je opisan kao veliki profiter tjedna u kojem su igrane utakmice nacionalnih momčadi. 'I zbog toga bi mogao profitirati i Bayer', navodi njemački izvor referirajući se na njegov dobro odrađen posao na poziciji koju je igrao protiv Španjolske.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić stoperu katkad korištenom i na desnoj strani obrabmenog reda namijenio je u toj utakmici ulogu lijevog beka, a Jedvaj je uz dobro odrađen posao u obrani postigao i dva pogotka u 3-2 slavlju Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Znali smo da može'

"Drago mi je da je Tin igrao na toj poziciji, to i nama daje opciju više za budućnost", veli Bayerov trener Heiko Herrlich koji je nakon prodaje Benjamina Henrichsa ostao bez prave zamjene za Wendella čija forma na poziciji lijevog beka baš i nije blistava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga je Herrlich tražio igrača koji bi mogao popuniti to mjesto u momčadi, navodi Bild sugerirajući da ga je sad možda dobio u Jedvaju.

"Znali smo da može igrati na bekovskoj poziciji, imamo to na umu već dulje vrijeme. Ali on tu ulogu mora prihvatiti pun vjere u sebe budući da se najugodnije osjeća na poziciji stopera."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo