TRENER ATALANTE NEČUVENIM POTEZOM ZAPALIO SERIE A: / Prvo je isključen zbog divljanja, a onda je krenuo šou

Image
Foto: Screenshot

Potpuno je jasno da je Gasperini jedan od najboljih trenera u Italiji, ali njegov zapaljiv karakter svakako mu ne ide na ruku

11.3.2019.
8:39
Screenshot
VOYO logo

Atalanta je u gostima dobila Sampdoriju sa 2-1 (0-0), a hrvatski veznjak Mario Pašalić sudjelovao je u akciji kod pobjedničkog pogotka, kojeg je u 77. minuti zabio Robin Gosens. Pašalić je ušao u 73. minuti za Atalantu, a u 77. se mogao upisati u strijelce, ali je njegov pokušaj glavom obranio golman domaćina. No, u nastavku akcije Robin Gosens zabija za pobjedu gostiju.

Ipak, nakon utakmice se najviše priča o onome što je napravio trener Atalante Gian Piero Gasperini nakon što je isključen s utakmice. Sudac Fabbri dosudio je penal za domaće na današnjoj utakmici Sampdorie i Atalante u Genovi (završilo 1:2). Gasperini je glasno protestirao zbog te odluke, Fabbri ga je isključio, a onda je uslijedio šou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na putu do svlačionice susreo se s Massimom Iencaom i izazvao incident. Gasperini je iznervirano jurio prema svlačionici i ocijenio kako mu Ienca smeta na putu pa ga je odgurnuo na samom ulazu u tunel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opravdavao se

"Ma kakav udarac. Stajao mi je na putu prema svlačionici u koju krenuo poštujući sučevu odluku i Iencu sam samo... Lagano pomaknuo, da mogu proći. On je odglumio da je udaren i bacio se na pod. Poznajem ga od ranije, znam i njegovu obitelj. Čovjek je foler, glumac. Provokator, bio i ostao.", pravdao se Gasperini nakon susreta iako postoji snimka na kojoj se jasno vidi što se dogodilo.

Potpredsjednik Sampdorije, Antonio Romei, stao je u obranu člana svog kluba i pozvao nadležne da kazne Gasperinija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikakva Iencina predstava i provokacija se nije dogodila nego ga je Gasperini udario! Postoje očevici koji su svoje svjedočenje već dali istražiteljima. Udario ga je i to, kažu mi, žestoko. Atalanti čestitke na pobjedi, a Gasperinija treba žestoko kazniti.", rekao je Romei.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo