KRAJ PRIČE / Trebao je u Dinamo, a pazite gdje je završio: Povremeni Vatreni potpisao za novi klub

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL
28.1.2023.
19:19
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

 Talijanski prvoligaš Fiorentina službeno je tijekom subote potvrdila kako je novi član te momčadi Josip Brekalo, 24-godišnji povremeni hrvatski nogometni reprezentativac.

Da će Brekalo ove zime napustiti bundesligaša Wolfsburg znalo se od ranije, a posljednjih dana se nagađalo gdje bi mogao nastaviti karijeru. Vrlo često se spominjao i povratak u zagrebački Dinamo, no Brekalo se vratio u talijansku Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznimno dobro je, naime, igrao u Torinu, kao posuđeni igrač, tijekom 2021. i 2022. godine. U tom je klubu skupio 33 nastupa te je postigao sedam pogodaka uz upisane dvije asistencije. Sada će pokušati uloviti staru formu kao igrač Fiorentine koja je za ovaj transfer, po nekim izvorima, platila Wolfsburgu oko milijun i pol eura. Fiorentina je trenutačno na 12. mjestu ljestvice Serie A.

U hrvatskoj reprezentaciji Brekalo je skupio 33 nastupa te je postigao četiri pogotka, ali zbog toga što u Wolfsburgu nikako nije mogao do prve momčadi ispao je iz reprezentativnih kombinacija te nije nastupio na Svjetskom prvenstvu kojem je Katar bio domaćin krajem prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo