TREBAO JE BITI HIT U DINAMU, PROGLAŠAVAN JE ČUDOM I NOSI SLAVNO PREZIME: / Mlađi brat ikone Vatrenih vratio se u Prvu HNL

Image
Foto: Profimedia

Odigrao u tri sezone svega 17 utakmica za seniore i još osam za rezervnu momčad Fortune, a statistika mu baš i nije nešto

9.1.2020.
13:26
Profimedia
VOYO logo

O njemu se pričalo kao o čudu od djetata, proglašavalo ga se novim hit-igračem, novim projektom Dinama, novom velikom zvijezdom, a u potpunosti je ispod radara prošle sezone prodan za mizernu cifru u Fortunu Dusseldorf. Riječ je dakako, o mlađem bratu Dejana Lovrena, Davoru Lovrenu koji je za Dinamo 2 skupio 36 utakmica i osam pogodaka, odnosno, koji je za mladu reprezentaciju odigrao 35 utakmica i upisao također osam golova.

Ovaj 21-godišnjak nije se ostvario u Dinamu jer prije svega igra na lijevom krilu, a ta je pozicija u Dinamu vrlo dobro popunjena i suficitna. No, Lovrenova njemačka epizoda započela je još 2017. godine kada ga je Fortuna dovela na posudbu te ga je na koncu i otkupila, ali pokazalo se da niti njima nije dovoljno dobar. Lovren je odigrao u tri sezone svega 17 utakmica za seniore i još osam za rezervnu momčad Fortune, a statistika mu baš i nije vrijedna spomena, tek jedan gol i tri asistencije uspio je upisati na svoj konto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Facebook

Vratio se u HNL

Izdanak slavne Dinamove škole na koncu se ipak odlučio vratiti hrvatskom nogometu, jer ipak tamo mu je najbolje išlo. Međutim, nije se vratio u Dinamo, već je stigao na posudbu u Slaven Belupo.

"Drago mi je što sam stigao u Slaven Belupo, klub koji ima reputaciju jednog od najorganiziranijih i najstabilnijih u Hrvatskoj. Željan sam igre i golova i jedva čekam krenuti s treninzima. Cilj mi je svojim pristupom izboriti mjesto u momčadi i svojim igrama pridonositi dobrim rezultatima. Čeka nas uzbudljivo proljeće, polufinale Kupa i jedva čekam da sve skupa krene", rekao je Lovren, stoji na službenoj internetskoj stranici koprivničkog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo