TRAŽI SE KALINIĆEV NASLJEDNIK: / Ovo su kandidati za novu Hajdukovu jedinicu

Image
28.12.2016.
9:48
VOYO logo

"Kalinić je bio naš kapetan, reprezentativac i najbolji igrač. Sigurno da svaki predsjednik želi takvog igrača u svojoj momčadi zbog čega smo s njim nedavno potpisali ugovor s najboljim uvjetima koje možemo ponuditi, no nakon 134 utakmice Lovre je želio otići i Klub ima razumijevanja za to. Došla je konkretna ponuda Genta koja nas zadovoljava, a imamo dvojicu vratara za koje naša struka procjenjuje da mogu odgovoriti zahtjevima", rekao je predsjednik kluba Ivan Kos dodajući:

"Lovre ne odlazi kao mladi igrač, nego kao gotov vratar i dolazi u novi klub kao zvijezda. Mislim da je to dobar putokaz svima koji žure s odlaskom. Želim Lovri uspješan nastavak karijere i siguran sam da će svojim obranama potvrditi svoju klasu i protiv najvećih klubova".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko poslije Kalnića?

Sportski direktor Mario Brancko također se osvrnuo na Kalinićevu prodaju

"Prošli tjedan sam naglasio da nikoga nećemo silom zadržavati u Hajduku. Svi koji žele otići mogu, ali naravno po našim uvjetima. Kalinić ima 7 prvoligaških sezona iza sebe i razumijem da želi dalje. On je najbolji golman u HNL-u i puno je značio za našu ekipu, ali imamo dobra dva vratara koja će nadomjestiti njegov odlazak. Transferi vratara jako ovise o situaciji na tržištu i vrlo malo je klubova spremno ili u mogućnosti izdvojiti iznose u visini ponude Genta. Kalinićev transfer je dobar posao za Hajduk, a na nama je da momčad ni naše natjecateljske ambicije ne trpe zbog toga", poručio je Branco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Sada se pak postavlja pitanje tko će biti nova Hajdukova jedinica.

Dalmatinski portal piše kako Bijeli u siječnju ne namjeravaju dovoditi novog vratara te da će se u nastavku prvenstva osloniti na one koji su trenutno u klubu. Ponajprije na DanteaStipicu (25), koji ima 30 nastupa za Bijele, od kojih deset ove sezone. Stipica je, inače, pokazao svoje vještine u posljednjem derbiju s Dinamom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, tu su i pet godina mlađi IvoGrbić s deset nastupa za Hajduk te 19-godišnji KarloLetica, koji trenutno brani na posudbi u drugoligašu Rudešu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo