Mijo Caktaš se vodi kao slobodan igrač

Prema Transfermarktu, najpoznatijoj nogometnoj web stranici koja se bavi transferima, statistikom i vrijednostima igrača na tržištu, definitivno najrelevantnijoj i najcjenjenijoj svjetskoj što se tiče navedenog segmenta, Mijo Caktaš se vodi kao slobodan igrač.

Prebačen u B momčad

Bivši kapetan Hajduka već neko vrijeme trenira s B momčadi nakon što s predsjednikom Jakobušićem nije uspio dogovoriti produljenje ugovora koji mu je isticao ovog lipnja. Caktaš je prije otprilike dva mjeseca izbačen iz prve momčadi Hajduka iako je bio uvjerljivo najbolji individualac u momčadi splitskih Bilih.

Ove sezone zabio 12 golova u 20 utakmica

Mijo je ove sezone zabio 12 golova u 20 utakmica, no navodno nije htio pristati na manji ugovor sljedeće sezone pa su ga čelnici kluba odlučili udaljiti iz prve momčadi.

Inače, još uvijek najbolji HNL strijelac Hajduka ove sezone uskoro bi trebao napustiti klub. Kako pišu poljski mediji, Caktaš bi karijeru trebao nastaviti u Legiji iz Varšave, klubu za koji igra još jedan Hajdukov bivši kapetan Josip Juranović. Prema Transfermarktu, cijena mu je 3.70 milijuna eura.


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore