TRANSFERI UŽIVO / Mbappe odbio ponudu Saudijaca, a oni se okrenuli njegovom suigraču, Liverpoolov kapetan dirljivo se oprostio od kluba

Image
Foto: Profimedia

Iz minute u minutu možete pratiti najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu na portalu Net.hr

26.7.2023.
7:41
Profimedia
VOYO logo

Ljetni prijelazni rok službeno je počeo 1. srpnja i već su realizirani neki veliki transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
UPS /

Nizozemci poludjeli za hat-trick junakom: 'Slučajnost ili ne? Postao je sad nekoliko milijuna eura skuplji'

Image
UPS /

Nizozemci poludjeli za hat-trick junakom: 'Slučajnost ili ne? Postao je sad nekoliko milijuna eura skuplji'

OVDJE možete pročitati što se događalo jučer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pariz će pustiti Verrattija

22.22 - Međutim, od Saudijaca zahtijevaju minimalno 30 milijuna eura odštete. Pregovori su u tijeku...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne želi ni čuti

22.00 - Kylian Mbappe odbio je ponudu Al Hilala, tvrdi Romano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kuha se

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21.47 - U priči oko transfera Josipa Šutala sve je više šuškanja. Više ovdje.

Još jedna zvijezda ide prema Arabiji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20.41 - Marco Verratti također bi karijeru mogao nastaviti u Saudijskoj Arabiji, točnije Al Hilalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko klubova namirit će se od ovog transfera

20.39 - Malcom je potpisao za Al Hilal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dirljiv oproštaj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.40 - Dugogodišnji kapetan Liverpoola oprostio se od kluba: ''You'll never walk alone''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novopečeni prvoligaš doveo novopečenog reprezentativca

19.10 - Genoa je za 15 milijuna eura dovela Matea Reteguija iz Boce Juniorsa. Inače, Reteugi je i ''friški'' talijanski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski tandem u Francuskoj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.12 - Lyon za 5 milijuna eura dovodi hrvatskog stopera. Duje Ćaleta-Car tako bi sa Dejanom Lovrenom mogao činiti stoperski par francuskog kluba, tvrdi španjolski Relevo.

Isco ''Disco''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.45 - Real Betis je uslišio veliku želju trenera Manuela Pellegrinija. Kao slobodan igrač stiže nekadašnja zvijezda madridskog Reala, Isco!

Zaradili, a zamjenu vide u Dinamovom dragulju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

16.55 - Službeno je potvrđena prodaja Igora u Brighton. Fiorentina će utržiti 17 milijuna eura uz potencijalna još 3 miljiuna u bonusima, zato je i poslana ponuda od 12 milijuna za Šutala. Međutim, morat će poduplati tu ponudu ako zaista žele Dinamovog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United poslao ponudu za talentiranog Danca

16.52 - Manchester United poslao je izdašnu ponudu za Rasmusa Hojlunda. Međutim, nisu jedini zainteresirani, a 50 milijuna eura plus 10 milijuna eura u bonusima neće zadovoljiti apetite Atalantine struke. Navodno traže minimalno 70 milijuna fiksne odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

De Gea u Bayernu?

15.36 - David de Gea karijeru bi mogao nastaviti u redovima minhenskog Bayerna. Kako navodi Bild, njemački prvak ozbiljno je zainteresiran za dovođenje španjolskog čuvara mreže kao privremene zamjena za povrijeđenog Manuela Neuera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro sastanak Al Hilala i Mbappea

14.48 - Predstavnici Al Hilala ovoga će se tjedna u Parizu sastati s Kylianom Mbappeom, objavio je Fabrizio Romano. Bogati Saudijci predstavit će mu svoj plan, prema kojem bi Mbappe jednu sezonu odigrao u Al Hilalu i za nju bi dobio 200 milijuna eura plaće, plus mogućih 700 milijuna eura od komercijalnih prava.

Fiorentina krenula po Šutala

13.44 - Josip Šutalo jedan je od brojnih Dinamovih igrača koje se ovo ljeto seli u inozemstvo. Prvo se spominjao interes RB Leipziga i Ajaxa, a sada se u priču uključila i Fiorentina. Talijanski prvoligaš ponudio je hrvatskom prvaku 12 milijuna eura za reprezentativnog braniča, ali je za očekivati da će ta ponuda biti odbijena budući da se s Ajaxom razgovaralo o iznosu blizu 20 milijuna eura.

Henderson u Al Ettifaqu

13.00 - Nakon nekoliko dana spekulacija, posao je sada službeno završen - kapetan Liverpoola Jordan Henderson potpisao je za Al Ettifaq na čiju je klupu nedavno zasjeo Steven Gerrard. Engleski reprezentativac odlazi nakon 492 utakmice, 39 golova, 74 asistencije i 8 trofeja.

Jimenez je novi igrač Fulhama

12.20 - Raul Jimenez novi je igrač Fulhama. Meksički napadač potpisao je petogodišnji ugovor, a Wolverhampton će za njega dobiti 6.5 milijuna eura nakon što je tijekom četiri sezone postigao 57 pogodaka za tog engleskog prvoligaša. Jimenez je ranije u karijeri nastupao za Benficu i Atletico Madrid. Postigao je 30 golova u 102 utakmice odigrane za meksičku reprezentaciju.

Maloča se vratio u HNL

12.00 - Bivši kapetan Hajduka Mario Maloča vratio se u HNL. Više o tome pročitajte ovdje.

Sorloth je novi napadač Villarreala

11.38 - Alexander Sorloth napustio je RB Leipzig i potpisao petogodišnji ugovor s Villarrealom. Španjolci su norveškog napadača platili desetak milijuna eura. Sorloth je tijekom karijere igrao za Rosenborg, Bodo/Glimt, Midtjylland, Groningen, Crystal Palace, Gent i Trabzonspor. Leipzig ga je 2020. doveo za 20 milijuna eura iz Palacea, no koristio ga je samo u jednoj sezoni.

Sorloth je preostale dvije proveo na posudbi u Real Sociedadu, gdje je prošle sezone zabio 16 golova. Transfermarkt ga procjenjuje na 12 milijuna eura. Za norvešku reprezentaciju ima 49 nastupa i 16 golova.

Calciomercato: Dybala je odbio Chelsea i Saudijce

11.00 - Paulo Dybala odbio je ponudu Chelseaja i neimenovanog saudijskog kluba, tvrdi Calciomercato. Argentinski ofenzivac ima ugovor s Romom do 2025. godine, a talijanski medij tvrdi da ga želi dodatno produljiti. Prošle sezone zabio je 18 golova i tome dodao osam asistencija u 38 nastupa. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 30 milijuna eura.

Mane sve bliže Al Nassru

10.10 - Sadio Mane sve je bliže transferu u Al Nassr, piše Nicolo Schira. Brojni stručnjaci za transfere posljednjih tjedana otkrivaju detalje o pregovorima senegalske zvijezde s bogatim Saudijcima. Mane, koji bi mogao napustiti Bayern nakon svega jedne sezone, u Al Nassru bi trebao dobiti trogodišnji ugovor. Po sezoni bi zarađivao 25 milijuna eura.

Chukwueze danas stiže u Milan

9.39 - Samuel Chukwueze (24) postat će novi igrač Milana, objavio je insajder Fabrizio Romano. Transfer nigerijskog napadača poznat je od ponedjeljka te se samo čeka službena objava. Chukwueze napušta Villarreal, u koji je došao kao 18-godišnjak. Španjolski klub za njega će dobiti 20 milijuna eura, plus osam milijuna eura u bonusima. Prošle sezone zabio je 13 i asistirao za 11 golova u 50 utakmica.

Gerrard iz Međimurja dovodi Francuza

9.10 - Francuz Moussa Dembele (27) potpisuje za saudijski Al Ettifaq. Bivši Lyonov igrač stiže u momčad Stevena Gerrarda, koja je trenutno na pripremama u Svetom Martinu na Muri. Pregovori su vođeni iz Hrvatske, a Francuz će sada doputovati u Međimurje kako bi se priključio treninzima svoje nove momčadi.

Pedro ostaje u Italiji

8.12 - Španjolski nogometaš Pedro (35) igrat će za Lazio i u sezoni 2023/24., objavio je talijanski velikan. Lazio je na svojim društvenim mrežama objavio kako će Pedro biti dio momčadi i sljedeće sezone, ali nije precizirao duljinu i iznos novog ugovora. Talijanski mediji objavili su da je potpisao jednogodišnji ugovor s opcijom produljenja do lipnja 2025. godine.

Dinamo predstavlja napadača?

08.01 - Alžirski 20-godišnji napadač Yacine Titraoui danas bi trebao biti predstavljen kao novi igrač Dinama. Alžirski mediji navode da je već potpisao četverogodišnji ugovor s hrvatskim prvakom. Dinamo će ga platiti pola milijuna eura, a alžirskom Paradou pripast će i dio narednog transfera.

Bayern završava veliki transfer?

07.33 - Bayern Munchen je pojačao svoju misiju za zvijezdu Tottenhama Harryja Kanea. Njemački velikan otputovao je na turneju u Japan - ali su dvojicu svojih vrhunskih operativaca za najveće zadatke ostavili kod kuće, kako bi pokušali finalizirati napadača Spursa, javljaju engleski mediji.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo