TRANSFERI UŽIVO / Neymar napušta PSG za 100 milijuna eura, Chelsea platio 115 milijuna funti za igrača Brightona i opet postavio rekord

Image
Foto: Profimedia

Iz minute u minutu na Net.hr-u možete pratiti najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu

14.8.2023.
8:26
Profimedia
VOYO logo

Ljetni prijelazni rok službeno je počeo 1. srpnja, a iz dana u dan realiziraju se mnogi transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Osijek prodaje mladu zvijezdu i dobiva milijune, Neymar na korak do Saudijske Arabije, Villa dovodi spektakularnog Talijana

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Osijek prodaje mladu zvijezdu i dobiva milijune, Neymar na korak do Saudijske Arabije, Villa dovodi spektakularnog Talijana

Operacija kuka pa transfer

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22.45 Engleski nogometni prvoligaš Everton osnažio je svoj napad Jackom Harrisonom (26), koji je stigao na jednogodišnju posudbu iz Leeds Uniteda. Harrison je do 2018. bio član Manchester Cityja iz kojega je prešao u Leeds, a u dresu kluba iz Yorkshirea je postigao 34 gola u 206 nastupa. Prije no što bude na raspolaganju treneru Seanu Dychu Harrison se mora oporaviti od lakše operacije kuka.

Matić u Francuskoj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22.30 Francuski nogometni prvoligaš Rennes angažirao je srpskog veterana, 35-godišnjeg Nemanju Matića s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor. Matić je u Rennes stigao iz Rome u kojoj je proveo jednu sezonu, a klub iz Bretanje je za iskusnog veznjaka platio tri milijuna eura. "Od prvog kontakta Rennesov projekt mi se svidio. Znam da ima talentirane igrače i jedva čekam početi", kazao je Matić.

Švicarac u Kneževini

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22.00 Švicarski reprezentativni veznjak, 26-godišnji Denis Zakaria karijeru će nastaviti u francuskom nogometnom prvoligašu Monacu s kojim je potpisao petogodišnji ugovor. Zakaria je u Monaco stigao iz talijanskog velikana Juventusa, a nagađa se kako je vrijednost transfera 20 milijuna eura. Zakaria je u Juventus stigao u siječnju 2022. godine iz Borussije Moenchengladbach, ali je početkom rujna poslan na posudbu u Chelsea za koji je prošle sezone upisao tek 11 nastupa u svim natjecanjima.

Niko Kovač doveo Vatrenog

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21.30 Hrvatski reprezentativac Lovro Majer na korak je do transfera u njemački Wolfsburg koji će za njega Rennesu platiti više od 30 milijuna eura, objavio je stručnjak za transfere Fabrizio Romano. Više pročitajte OVDJE.

20.30 Engleski nogometni prvoligaš Chelsea po drugi je put ove godine postavio novi britanski rekord po plaćenoj odšteti za nekog igrača angažiravši ekvadorskog reprezentativnog veznjaka Moisesa Caiceda (21), dosadašnjeg člana Brighton and Hove Albiona, za čak 115 milijuna funti. U siječnju je Chelsea doveo argentinskog veznjaka Enza Fernandeza iz Benfice za 106 milijuna funti, a sada je letvica podignuta još više. Caicedo je potpisao ugovor na osam godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pep ne odustaje

18.30 Manchester City ne odustaje od transferabrazilskog veznjaka Lucasa Paquete (25) iz West Hama. Nakon što su 'Čekićari' odbili njiovu ponudu od 70 milijuna eura, krenuli su novi pregovori u kojima bi City mogao u transfer uključiti svog igračai Colea Palmera, objavio je Fabrizio Romano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho doveo veznjaka

17.45 Roma je dovela argentinskog veznjaka Leandra Paredesa. On je prošlu sezonu proteo u Juventusu na posudbi iz PSG-a. Stara dama imala je mogućnost otkupa njegovog ugovora, no nije je iskoristila, ali to su učinili Rimljani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool želi zvijezdu Reala

17.15 Nakon što je propao transfer Moisesa Caiceda iz Brightona, Liverpool želi dovesti Realovog veznjaka Aureliena Tchouamenija, objavili su britanski mediji. "Redsi" su navodno spremni ponuditi 100 milijuna eura, no pitanje je hoće li Real na to pristati jer bi u novoj sezoni Tchouameni trebao imati važnu ulogu u njihovj ekipi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nerazzurri doveli špicu

16.20 Austrijski napadač Marko Arnautović (34) je novi igrač Intera u koji stiže iz Bologne za 10 milijuna eura, objavio je Fabrizio Romano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paredes u Serie A

15.00 - Samo detalji veznjaka PSG-a Leandra Paredesa dijeli od transfera u Romu. Argentinac je dogovorio dvogodišnji ugovor s opcijom produženja na još godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač Hajduka u Serie A

15.00 - Više o transferu mladog hajdukovca čitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Caicedo u Chelseaju

13.30 - Veznjak Brigtona Moises Caicedo prošao je liječnički pregled te će potpisati ugovor s Chelseajem do 2031., s opcijom produženja na još godinu dana. Bit će to rekordni transfer u Premier ligi jer će Plavci platiti 127 milijuna eura za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mitrović prema Saudijskoj Arabiji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13.30 - Napadač Fulhama Aleksandar Mitrović mogao bi završiti u Al Hilalu s kojim je već dogovorio osobne uvjete, no preostaje da se dogovore klubovi.

Oxlade-Chamberlain ide u Tursku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

11.45 - Bivši veznjak Liverpoola Alex Oxlade-Chamberlain kao slobodan igrač potpisao je trogodišnji ugovor s Besiktasem.

Ward-Prowse u West Hamu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

11.45 - Engleski reprezentativni vezni igrač James Ward-Prowse novi je igrač West Ham Uniteda, objavio je u ponedjeljak londonski premierligaš na svom mrežnom portalu.

Dojučerašnji kapetan Southamptona, koji je prošle sezone ispao iz elitnog društva, s "čekićarima" je potpisao četverogodišnji ugovor. Financijski detalji ovog prijelaza nisu službeno objavljeni, a pretpostavlja se da je West Ham sa Southamptonom dogovorio odštetu u visini od 30 milijuna funti (oko 35 milijuna eura).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real doveo golmana

11.05 - Real je službeno potvrdio dovođenje golmana Kepe Arizzabalage na jednogodišnju posudbu iz Chelseaja.

City ide po Paquetu

11.00 - Manchester City sprema novu ponudu za Lucasa Paquetu. Njihovu prvu ponudu za veznjaka od 70 milijuna funti West Ham je odbio.

Kepa završava transfera

10.00 - Kepa Arizzabalaga danas bi trebao kompletirati posudbu iz Chelseaja u Real Madrid. Kraljevi neće imati opciju otkupiti njegov ugovor na kraju sezone.

Istra ima novog trenera

9.45 - Tko je preuzeo Istru čitajte ovdje.

Barca poslala ponudu za Cancela

9.30 - Barcelona je poslala službenu ponudu za braniča Manchester Cityja Joaa Cancela. Žele ga na posudbu s opcijom otkupa ugovora na kraju sezone.

Ivanušec prema Feyenoordu

9.15 - Nizozemci su uvjereni u dolazak veznjaka Dinama. Više ovdje.

Zaniolo želi u Villu

9.00 - Ofenzivac Galatasaraya Nicolo Zaniolo nakon samo nekoliko mjeseci želi napustiti klub. Ima ponudu Aston Ville koja ga želi dovesti na posudbu s opcijom otkupa ugovora na kraju sezone.

Neymar ide u Saudijsku Arabiju

8.00 - Sve je spremno za transfer Neymara u Al Hilal. Brazilac bi nakon šest godina u transferu vrijednom 100 milijuna eura trebao napustiti PSG. Trebao bi potpisati dvogodišnji ugovor.

Bonucci u Bundesligu

8.00 - Union Berlin razmišlja o dovođenju braniča Juventusa Leonarda Bonuccija koji nije u planovima Stare dame.

Felix želi u Barcelonu

8.00 - Zvijezda Atletica Joao Felix javno je poručio kako želi u Barcelonu, što je izazvalo oduševljenje kod potpresjednika Katalonaca Rafe Yuste.

Washington u Chelsea

8.00 Deivid Washington danas stiže u Londonu gdje će potpisati šestogodišnji ugovor s Chelseajem. Za 18-godišnjaka Plavci će odmah platiti 16 milijuna eura, plus četiri dodatna kroz bonuse.

Chelsea srušio rekord

8.00 - Veznjak Moises Caicedo iz Brigtona stiže u Chelsea za 127 milijuna eura, što je novi engleski rekord. Ekvadorac će potpisati ugovor do 2031. s opcijom na još jednu dodatnu godinu.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo