TRANSFER KOJI SE U POTPUNOSTI PROVUKAO ISPOD RADARA: / Dinamo doveo igrača Crvene zvezde. Već je i debitirao

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

U Dinamo je stigao bez odštete i potpisao je na tri godine

28.1.2020.
20:51
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Rukometno prvenstvo bilo je u punome jeku, a paralelno s tim razrješavao se transfer Danija Olma, pa zapravo nitko nije niti obratio pažnju na sitnu, ali zanimljivu akviziciju Dinama. Naime, tamo još 22. siječnja na Maksimir je stigao Damjan Daničić (20), igrač beogradskog velikana Crvene zvezde.

Malo tko je u Srbiji uopće čuo za Daničića, a još manje ovdje u Hrvatskoj jer odmah je poslan u Dinamo 2, ali činjenica da dolazi iz Dinamova velikog rivala iz dana Jugoslavije, čini ovaj transfer ipak malo zanimljivim. Inače, Daničić je stasao u Zvezdi, ali je rođeni Zagrepčanin i ima hrvatsko državljanstvo. Međutim, u Zvezdi se nikada nije dokopao prve momčadi pa je Marakanu zamjenio Voždovcem ovoga ljeta, no niti tamo nije išlo, odigrao je samo 340 minuta bez ikakvog važnije statističkog učinka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Dinamo je stigao bez odštete i potpisao je na tri godine, ali pitanje je kada će ga trener Nenad Bjelica koristiti. No, Daničić je već debitirao za Dinamovu U23 momčad koja je u ponedjeljak izgubila od vršnjaka iz Leicestera s 2:1. Daničić je po vokaciji lijevi bek, a na toj poziciji Bjelica ima Marina Leovca i Moubandjea, koji je ove sezone vrlo malo igrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo