TRANSFER KOJI ĆE ODJEKNUTI HRVATSKOM: / Hajduk se na brzinu rješava najboljeg igrača? Destinacija je neočekivana

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Caktaš je godinama najbolji igrač Hajduka i svakako je jedan od najboljih nogometaša Prve HNL

5.1.2021.
8:55
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Čini se kako bi trakavica oko transfera, odnosno ostanka Mije Caktaša u Hajduku uskoro mogla i završiti. Predsjednik Lukša Jakobušić kazao je u ponedjeljak kako Caktaš i njegov menadžer već rade na transferu, a to pak znači da bi nekadašnji hrvatski reprezentativac mogao napustiti Poljud već ove zime.

Caktaš je godinama najbolji igrač Hajduka i svakako je jedan od najboljih nogometaša Prve HNL, prima najveću plaću u klubu, ali ugovor mu istječe ovog ljeta i to znači da već sada može pregovarati s drugim klubovima i na kraju sezone otići bez odštete. No, to nije u interesu niti njemu niti Hajduku. On bi u tom slučaju morao sjediti ostatak sezone na tribini i svakako bi ispao iz natjecateljske forme, a Hajduk bi ostao i bez najboljeg igrača i bez ikakve odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

03.10.2020., Gradski stadion, Velika Gorica - Hrvatski Telekom Prva liga, 7. kolo, HNK Gorica - HNK Hajduk. Mijo Caktas Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Dakako, postoji šansa da Caktaš prihvati novi ugovor, ali on je navodno znatno manji od aktualnog i pitanje je hoće li nogometašu biti prihvatljiv. Međutim, Sportske novosti tvrde da je Caktaš već dobio dvije ponude, a čini se kako bi one mogle biti na obostrano zadovoljstvo, i Caktaševo i Hajdukovo. Naime, tvrde kako su ponude stigle iz Kine i Bliskog istoka, kao i da je ova kineska nešto bolja jer ponudili su milijun i pol eura Hajduku kako bi se transfer obavio odmah, a ne za pola godine.

Jako je teško očekivati da će se itko više javiti s novčanom ponudom s obzirom na to da se Caktaša može dobiti besplatno za pola godine, pa bi ovu kinesku ponudu ipak mogli razmotriti svi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo