TRANSFER IZ SNOVA: / Slaven Bilić želi Hajdukovu zvijezdu

Image
Foto: AFP, BEN STANSALL

Ako je suditi prema vijestima koje su se u srijedu proširile domaćim portalima Hajdukov nogometaš Andrija Balić uskoro bi mogao napustiti Poljud i zaigrati u jednoj od najjačih europskih liga.

23.12.2015.
8:26
AFP, BEN STANSALL
VOYO logo

Naime, prvo je objavljena vijest da 18-godišnjeg veznjaka želi dovesti njemački Stuttgart. Oni navodno namjeravaju poslati ponudu od 2,5 milijuna eura. Malo zatim procurila je informacija da ga želi i talijanski Udinese, koji je spreman platiti 3 milijuna eura.

Sada se u cijelu priču prema pisanju Dalmatinskog portala uključio bivši hrvatski izbornik SlavenBilić. Prema njima, trener West Hama iznimno cijeni Balića, kojeg poznaje od najmlađih dana jer je generacija njegova sina Lea (1997.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet milijuna eura

Navode i da bi ukupan transfer bio preko pet milijuna eura, ali i da je pitanje koliko bi engleski klub bio spreman odmah platiti. West Ham, prema Dalmatinskom portalu, u startu nudi 3,5 milijuna eura, s tim da se otvara mogućnost zarade kroz bonuse.

http://www.telegram.hr/wp-content/uploads/2015/07/PXL_090715_11119953.jpg

Hajduk je, inače, prije godinu i pol dana imao ponudu Tottenhama od 1,5 milijun eura, ali je ona odbijena. Preko ljeta se pisalo o interesu španjolske Valencije. Iako se spominjalo pet milijuna eura transfer nikada nije realiziran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo