TRANSFER DESETLJEĆA IZMEĐU BARCELONE I UNITEDA DOBIO BROJKU: / Evo koliko Crveni vragovi moraju platiti da bi ga realizirali

Image
Foto: AFP, Pau Barrena

Situacija oko transfera sjajnog Brazilca u United razvija se iz dana u dan

17.1.2019.
12:33
AFP, Pau Barrena
VOYO logo

Manchester United morat će odriješiti kesu i potrošiti 88 milijuna funti ukoliko žele u svoje redove dovesti Phillipea Coutinha, javlja ESPN. Već neko vrijeme spekulira se o moguće prelasku Brazilca na Old Trafford, a sada je postavljena cijene za koju bi se to moglo dogoditi.

ESPN tvrdi da Katalonci ne žele da do transfera dođe u ovom prijelaznom roku, ali ako dođe ponuda koja odgovara traženoj cijeni nije isključeno da se to ipak dogodi. Solskjaer i društvo sve ozbiljnije se raspituju o sjajnom krilnom napadaču koji je u Barceloni nezadovoljan zbog minutaže koju dobiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žele i mladog Norvežanina

MEN Sport piše kako ne postojio konkretan dogovor dvaju klubova, ali i da će Crveni vragovi puno prije napadačke opcije dovesti nekog vrhunskog stopera s obzirom na to da im je igrač na toj poziciji puno potrebniji.

Iako je informacija još u sferi spekulacija, norveški mediji pišu o navodnom interesu Uniteda za Isaka Hansena Aaroena, mladog igrača Tromsoa. Aftenposten tvrdi da je šesta momčad Premiershipa jako blizu da osigura potpis ovog 14-godišnjaka kojeg također žele Everton i Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ole Gunnar Solskjaer koji je preuzeo klub kao privremeni menadžer najjači je adut kluba u priči oko dovođenja ovog mladca zbog svoje pozadine u Norveškoj, ali i dobrih odnosa s čelnicima Tromsoa pa su predstavnici kluba već na pregovorima na sjeveru Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo