TO NAM DAJTE / Transfer-bomba u Prvoj HNL! Omiljeni Vatreni, Domagoj Vida, napušta Tursku i meti je dvaju hrvatskih velikana

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Omiljenom Vatrenom krajem lipnja istječe ugovor s turskim Bešiktašom

1.6.2022.
12:11
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Ako je vjerovati napisima turskog Fotomaca, hrvatski reprezentativac i član srebrne generacije Vatrenih, Domagoj Vida, mogao bi karijeru nastaviti u - Hrvatskoj!

Omiljenom Vatrenom krajem lipnja istječe ugovor s turskim Bešiktašom, a klub će pokušati odraditi s njime još jednu rundu pregovora, no turski mediji pišu kako Vida vrlo vjerojatno neće pristati na nove, skromnije, uvjete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Vraća se u HNL?

Vida je do sada zarađivao 3.7 milijuna eura godišnje, ali Bešiktaš je u financijskim problemima, a Vida je već zagazio u 34. godinu života i prisiljeni su mu ponuditi puno manje. A Vatreni, gotovo sigurno na to neće pristati. Trenutno se barata plaćom od oko milijun eura godišnje, možda malo više, a zainteresiranih svakako ima.

Fotomac piše kako su Vidu već kontaktirali Galatasaray, Bašakšehir, ali da su u igri u dva velikana hrvatskog nogometa, Osijek i Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagađa se kako turski klubovi nude Vidi ugovor od oko milijun eura godišnje, dok će Osijek i Hajduk, vjerojatno, moći dati nešto manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo