VRIJEDI LI ON TOLIKO? / Transfer bomba na pomolu. United kupuje tipa koji je rastavio Dinamo na Maksimiru za suludih 120 milijuna eura

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Trenutno je jedan od najskupljih veznjaka svijeta i procijenjen je na 75 milijuna eura prema Transfermarktu

4.1.2022.
15:41
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Ako je vjerovati napisima britanskog tabloida The Suna, Manchester United bi uskoro mogao pojačati svoje redove jednim od najboljih defenzivnih veznjaka na svijetu, engleskim reprezentativcem iz redova West Hama, Declanom Riceom.

Ricea je hrvatska publika nedavno imala prilike vidjeti na djelu, kada je sa svojim West Hamom rasturio Dinamo na Maksimiru (0:2) u prvom kolu grupne faze Europa lige. Rice je na toj utakmici postigao pogodak i bila mu je to jedna od najboljih utakmica u dresu kluba ove sezone, a ide im zaista sjajno. Osim što su se plasirali u nokaut fazu Europa lige, u ligi su na vrlo visokom petom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Ogromna odšteta

The Sun sada tvrdi kako je Rice glavna meta Manchester Uniteda i da spremaju najveći transfer u povijesti kluba, odnosno, da su spremni dati čak 120 milijuna eura. Međutim, taj transfer ne bi se realizirao ove zime, već bi on bio privršen na ljeto 2022. godine.

Rice je trenutno jedan od najskupljih veznjaka svijeta i procijenjen je na 75 milijuna eura prema Transfermarktu, a ima ugovor s West Hamom do ljeta 2024. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rice, navodno, nema ništa protiv odlaska iz West Hama, ali glavni uvjet mu je da sljedeći klub igra Ligu prvaka, a to će Unitedu predstavljati problem jer trenutno nisu baš blizu mjesta koje vode u elitno natjecanje. Četvrto mjesto je posljednje koje vodi u Ligu prvaka, a za njega će se kako sada stvari stoje boriti Arsenal, West Ham, Tottenham i United i bit će to krvava bitka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo