TRANSFER-BOMBA KOJU JE ČEKAO CIJELI NOGOMETNI SVIJET: Najubojitiji napadač današnjice na ljeto mijenja klub. Za sada u igri tri velikana

Image
Foto: Profimedia

Bit će to veoma zanimljivo ljeto za Poljaka koji je ove sezone zabio 36 golova u Bundesligi

7.5.2021.
11:32
Profimedia
VOYO logo

Ponajbolji napadač današnjice i definitivno najjači golgeter svijeta, Poljak Robert Lewandowski prema svemu sudeći ovoga ljeta napušta Bayern.

Bayern, nedvojbeno, ide u rekonstrukciju ovoga ljeta. Dolazi im novi trener Julian Nagelsmann, a vjerojatno odlazi podosta ovih senatora. Kako je Lewandowski također jedan od njih sve je izglednije kako bi mogao napustiti Allianz Arenu, barem ako je vjerovati napisima ESPN-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno su za 33-godišnjeg Poljaka zainteresirani Chelsea i Manchester City, ali on svakako neće biti jeftin. Lewandowski ima ugovor s Bayernom do 2023. godine i Nijemci za njega traže čak 60 milijuna eura.

Image
Image

Bayern Munich's Polish forward Robert Lewandowski warms up prior to the German first division Bundesliga football match between FC Bayern Munich and BVB Borussia Dortmund in Munich, southern Germany, on March 6, 2021.,Image: 595650130, License: Rights-managed, Restrictions: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Poljak je ranije kazao kako bi volio karijeru okončati u Bayernu, ali interes najjačih klubova Premiershipa lako bi mu mogao promijeniti mišljenje. Chelsea navodno nije prezadovoljan Timom Wernerom i ostaje bez Oliviera Girouda kojem istječe ugovor pa bi se voljeli dodatno osnažiti, ali s druge strane Sergio Aguero napušta City na kraju sezone i Pep Guardiola traži ozbiljno i jako pojačanje u napadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Englezi će navodno imati i konkurenciju jer Lewu traži i PSG, ali njihova priča je kompliciranija jer Parižani bi po njega mogli krenuti samo ako klub napusti Kylian Mbappe.

Bit će to veoma zanimljivo ljeto za Poljaka koji je ove sezone zabio 36 golova u Bundesligi i blizu je rušenja rekorda legendarnog Gerda Mullera koji je 71./72., zabio 40 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo