TRANSFER BOMBA IZ ITALIJE: / Hajduk pregovara s Milanovim stoperom, igrač zatražio nekoliko dana za odluku

Image
Foto: AFP

Majstori s mora dovode veliko ime na poziciju stopera

1.1.2019.
12:14
AFP
VOYO logo

Splitski Hajduk zainteresiran je za Milanova stopera Stefana Simića, tvrdi za transfere specijalizirani talijanski novinar Alfredo Pedulla. Kontakti između Hajduka i Milana, prema tvrdnjama Alfreda Pedulle, već su uspostavljeni. Stefan Simić zatražio je nekoliko dana za odluku.

Hajduk već neko vrijeme traži pojačanje na poziciji stopere, a bivši Palermov centralni branič i slovenski reprezentativac Aljaž Struna, otpao nakon što je potpisao za Houston Dynamo. Kao njegova alternativa odabran je Stefan Simić koji je i prije tri godine bio blizu Hajduka, ali na kraju nije potpisao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četiri godine po posudbama

Čeh, podrijetlom iz Bosne i Hercegovine, posljednje je četiri godine u Milanu. Iskustvo je u međuvremenu stjecao na posudbama u Vareseu te Mouscronu i Crotoneu. Danas 23-godišnjak, s 15 godina postao je najmlađi igrač koji je u povijesti češkog nogometa potpisao profesionalni ugovor.

U češkoj reprezentaciji prošao je sve dobne selekcije. Za A-sastav debitirao je u studenome 2017. Trenutačno nastupa za Milanovu rezervnu ekipu. U aktualnoj sezoni za seniorski tim ubilježio je jedan nastup u sklopu uzvratne utakmice grupne faze Europa lige protiv Dudelangea. Tržišna vrijednost mu je 600 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo