TRAMEZZANI OTKRIO KOLIKO JE ODUŠEVLJEN HAJDUKOM: / 'Nikad nisam bio u klubu koji ima takvo nešto'

Image

'Nikada nisam bio u jednom klubu koji ima podršku kakvu Hajduk ima. Želimo se promijeniti, želimo biti bolji.

11.3.2021.
21:01
VOYO logo

Već neko vrijeme u Hajduku vlada optimizam. Nisu Splićani takvu atmosferu osjetili već dugo, no u posljednje četiri utakmice ubilježili su samo pobjede.

Nakon velikih promjena u klubu i još većih problema sa zarazom koronavirusom čini se da stvari konačno funkcioniraju, a Bili moraju na tome zahvaliti treneru Paolu Tramezzaniju. Talijanski stručnjak u kratkom je vremenu uspio koliko-toliko posložiti momčad i nametnuti svoj mentalitet igračima. Stigli su u Hajduk i igrači za koje nikad ne biste pomislili da bi igrali u HNL-u?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svatko od njih imao je različite važne ponude od drugih klubova, no oni su baš htjeli doći u Hajduk. Vidite njihov duh koji ulažu, vodstvo, svi su se unijeli u klub. Isto tako sam sretan što su ih ostali igrači prihvatili u svlačionici", rekao je Tramezzani u intervjuu za RTL.

'Čekam povratak navijača'

"Volim ostati s nogama na zemlji pa tako ne gledam što će biti sljedeće ili za dvije sezone. Samo znam da sam u ovom trenutku na mjestu gdje sam želio biti više nego ikad dosad. Nadam se da ću zaslužiti ostati u klubu što je dulje moguće pa ne osjećam pritisak da moram misliti o budućnosti", rekao je talijanski trener koji je priznao da nikad nije bio u klubu koji je kao Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikada nisam bio u jednom klubu koji ima podršku kakvu Hajduk ima. Želimo se promijeniti, želimo biti bolji. Čekamo povratak naših navijača kako bi mogli doći vidjeti ovu momčad, vidjeti duh ekipe u kojoj uživaju i način na koji igraju", zaključio je Tramezzani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo