TRAMEZZANI NAJAVIO LOKOMOTIVU PA KOMENTIRAO IZJAVE SPORTSKOG DIREKTORA: / 'Na ispitu sam svaki dan...'

Image
Image

Osvrnuo se trener Hajduka i na svoju prošlu utakmicu s Lokomotivom, za koju bez pardona kaže da mu je bila najlošija otkad je na klupi Hajduka

2.4.2021.
11:42
VOYO logo

Hajduk i Lokomotiva otvaraju u subotu već u 12:55 bogat HNL program od četiri utakmice. Pod vodstvom talijanskog stručnjaka Paola Tramezzanija Hajduk igra dobro u posljednje vrijeme, a gostovanje u Zagrebu trebalo bi biti idealno za produženje pozitivnog niza.

Trener Hajduka stao je pred novinare u petak te komentirao izjave sportskog direktora Nikoličiusa koji je rekao da je Tramezzani, kao i cijela momčad, u procesu evaluacije do kraja sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sportski direktor radi svoj posao. Na ispitu sam svaki dan, to je normalno. Za nas je svaka utakmica važna i tako se pripremamo. Sjećamo se da je Lokomotiva prije dva mjeseca zasluženo pobijedila na Poljudu. Sigurno utakmica neće biti laka, mi moramo pobijediti", rekao je Tramezzani.

'Najgora utakmica'

Osvrnuo se trener Hajduka i na svoju prošlu utakmicu s Lokomotivom, za koju bez pardona kaže da mu je bila najlošija otkad je na klupi Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno da jest. Najlošija zbog načina na koji smo odigrali. Krenuli smo pogrešno u utakmicu i nećemo napraviti iste greške. Nakon tog poraza krenuli smo na bolje i promijenili duh s kojim ulazimo u utakmice. To nam je bila velika pouka i puno smo na toj utakmici naučili", rekao je Tramezzani na konferenciji za medije.

Cijelu konferenciju za medije pogledajte u videu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo