MISTER SE SJEĆA MARKA / Tramezzani izabrao najbolje igrače koje je trenirao: 'Imao sam čast voditi Marka Livaju'

Image

Stigao je kada je Hajduk bio u dubokoj krizi, držao je 5. mjesto, ali bodovno je bio bliže dnu nego vrhu. Tramezzani je u proljetnom dijelu sezone ulovio čak 18 bodova prednosti koliko je Gorica imala na zimu te došao do Europe

17.2.2023.
10:24
VOYO logo

Bivši trener Hajduka Paulo Tramezzani prava je ptica lutalica. Nakon 13 mjeseci na klupi Siona opet je ostao bez angažmana te po treći put napušta švicarskog prvoligaša.

Tijekom zimske stanke tražio je novi klub no nije se uspio ni s jednim dogovoriti oko uvjeta, a o svojoj karijeri je pričao za američki portal Yardbarker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alioski, Balotelli, Livaja

Između ostalog novinar ga je pitao tko su najbolji igrači koje je vodio, a Tramezzani se prisjetio i Hajdukove vedete.

'Prvi igrač koji mi se istaknuo je Ezgjan Alioski, reprezentativac Sjeverne Makedonije koji je bio sa mnom u Luganu. Vodio sam Maria Balotellija, igrača velikog srca, divna osoba. Imao sam čast raditi i s Markom Livajom u Hajduku', kazao je Tramezzani kojeg su tijekom vremena u Hajduku prozvali Mister.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Splitu ga navijači imaju u lijepom sjećanju. Naime, stigao je kada je Hajduk bio u dubokoj krizi, držao je 5. mjesto, ali bodovno je bio bliže dnu nego vrhu. Tramezzani je u proljetnom dijelu sezone ulovio čak 18 bodova prednosti koliko je Gorica imala na zimu te došao do Europe.

Livaja je pri tome imao ključnu ulogu te ne treba čuditi da ga se Mister Tramezzani rado sjeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo