TRAGIKOMEDIJA HRVATSKOG NOGOMETA: / 'Ovo nema ni u Bangladesu!'

Trener Rijeke Matjaz Kek potpuno je izgubio zivce nakon sto je sudac utakmice protiv Lokomotive Igor Krizaric u posljednjoj minuti dosudio vrlo dvojbeni jedanaesterac za domacina.

10.3.2015.
10:35
VOYO logo

Golom Leke domacin je slavio s 1:0, a Kek je zaradio iskljucenje zbog protestiranja. Jednostavno nije mogao prihvatiti odluku suca. Na putu do svlacionice je sportskom direktoru Rijeke Srecku Juricicu jasno kazao sto misli o dogadajima na travnjaku.

"Ovo nema nigdje, ni u Bangladesu! Samo im vi klimajte glavom, evo vam sad...!", kazao je Kek, a direktoru lokosa Sikicu dodao: "Pozdravi suce i cestitaj im."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada se malo smirio, pred novinarima je bio ironican.

"Cestitam svojim igracima na zelji i trudu. I Lokomotivi zelim sve najbolje do kraja prvenstva. Samo zelim da netko iz kluba zastiti igrace koji placu u svlacionici. Sve je receno po mojim gestama. Nema to veze s igracima Lokomotive. Vjerojatno se ljudi smiju koji doma na kaucu gledaju utakmice po ovim njivama. Ako sam opravdano iskljucen, ispricavam se. No, nakon rezultata za vikend znao sam sto ce se dogoditi. Sjajna je to reklama za hrvatski nogomet", kazao je Kek za Vecernji list nakon utakmice u kojoj je njenoj momcadi ponisten gol, a suparniku dosuden jedanaesterac u posljednjoj minuti nakon evidentnog zaleda i kontakta napadaca i branica u kojem bi mnogi prije svirali prekrsaj u napadu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Dinamo s 62 boda, Rijeka je ostala druga s 17, Lokomotiva je sada treca s 38 bodova, a Hajduk cetvrti s 36...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo