TRAGIČAR HAJDUKA SE ISPRIČAVAO: / 'Žao mi je zbog promašenog penala, ali i neprimjerene reakcije prema navijačima'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nogometaši Hajduka nisu se uspjeli plasirati u natjecanje po skupinama Europske lige nakn što su na Poljudu odigrali s Evertonom 1:1.

25.8.2017.
0:00
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Jedan od tragičara susreta bio je Ahmed Said Said, koji je u 65. miunti promašio penal.

Image
SPLIĆANI NISU USPJELI: /

Hajduk primio gol gotovo s centra, promašio jedanaesterac i oprostio se od Europe

Image
SPLIĆANI NISU USPJELI: /

Hajduk primio gol gotovo s centra, promašio jedanaesterac i oprostio se od Europe

"Ispričavam se svim suigračima, Klubu i navijačima najprije zbog promašenog jedanaesterca, a potom i zbog neprimjerene reakcije prema publici u jednoj situaciji. Kada sam izlazio publika mi je pljeskala kao i ja njima. Dali su mi podršku, kao što mi je daju svakodnevno na ulici i putem društvenih mreža, zaista ponosan sam što imamo ovakve navijače. Kada sam pucao jedanaesterac želio sam i osjećao sam se najbolje, ali bio je to loš trenutak...", poručio je Said čije su rjieči objavljene na službenoj stranici Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Josip Radošević zabio je prekrasan pogodak pogotkom u 43. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od prve minute smo ušli čiste glave u utakmicu, znali smo što treba napraviti. Ostvarili smo pritisak i završili poluvrijeme s minimalnim vodstvom i boljom igrom. U poluvremenu nas je trener hrabrio i tražio je od nas da nastavimo u istom ritmu. Na samom startu nastavka protivnik je zabio nevjerojatan pogodak koji je usmjerio utakmicu. Imali smo kasnije i jedanaesterac i još nekoliko šansi, ali nije išlo. Dali smo maksimum na terenu, sve od sebe dala je i publika na čemu joj zahvaljujem. Teško nam je ali moramo skupiti glave i gledati prema naprijed. Okrećemo se budućnosti, u nedjelju je nova utakmica, sve misli usmjeravamo prema Istri"; kazao ej Radošević.

Josip Juranović također je prokomentuirao susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da smo bili dominantniji imali smo podjednak posjed lopte i više udaraca prema golu. Šteta što nismo uspjeli zabiti drugi pogodak, koji bi unio još više nervoze u njihove redove. Odigrali smo jako zrelu utakmicu i cijela momčad je pokazala da se može nositi s jakim europskim klubovima. Šteta neiskorištenog jedanaesterca i on je donekle usmjerio utakmicu, ali treba znati da je Everton vratara Pickforda platio 28,5 milijuna eura. Treba nastaviti s ovako dobrim igrama, okrećemo se prvenstvu i kupu", kazao ej juranović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo