Tottenhamu ni trojica Hrvata nisu pomogla!

Na gostovanju kod najslabije momčadi engleskog prvenstva nogometaši Tottenhama prosuli su vrlo važne bodove u borbi za plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone.

2.4.2011.
20:52
VOYO logo

Ukoliko momčadi Harryja Redknappa ostane bez plasmana u najelitnije europsko klupsko natjecanje sljedeće sezone, najviše će žaliti za bodovima koje je prosula protiv 'davljenika'.

Posljednje tri prvenstvene utakmice Tottenham je igrao s klubovima iz zone ispadanja (Wolverhampton, West Ham, Wigan) i niti jednom nisu uspjeli pobijediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najnoviji kiks stigao je na gostovanju kod Wigana gdje su Spursi odigrali vrlo loše, bez prave prilike za pogodak. Domaćini su bili puno bliže pobjedi, a najveću priliku u 87. minuti promašio je Connor Sammon koji je izašao sam pred Heurelha Gomesa. Brazilski vratar je ipak sačuvao Tottenham od veće blamaže i susret je završio bez golova.

U redovima gostiju od prve minute su zaigrali Luka Modrić i Vedran Ćorluka, dok je priliku od 85. minuti dobio i Niko Kranjčar zamijenivši upravo svog reprezentativnog kolegu Modrića. No, ni hrvatski reprezentativci se nisu iskazali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham United - Manchester United 2:4 Birmingham City - Bolton Wanderers 2:1 Everton - Aston Villa 2:2 Newcastle United - Wolverhampton 4 :1 Stoke City - Chelsea 1:1 West Bromwich - Liverpool 2:1 Wigan Athletic - Tottenham Hotspur 0:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo