TOTTENHAM RAZVALIO LEEDS: / Fenomenalni napadački dvojac Spursa već je skupio 22 gola i 16 asistencija

Image
Foto: Profimedia

Harry Kane na svom kontu ima 10 golova i 11 asistencija, a Heung-min Son 12 pogodaka i 5 asistencija

2.1.2021.
16:08
Profimedia
VOYO logo

U 17. kolu Premier lige Tottenham je u subotu na domaćem terenu svladao Leeds sa 3-0 golovima Harryja Kanea (29-pen), Heung-Min Sona (43) i Tobyja Alderweirelda (50).

Domaćini su poveli u 29. minuti iz penala, kojeg je realizirao Harry Kane. Potom je Harry Kane u 43. minuti asistirao Korejcu Heung-min Sonu, koji je zabio za 2-0. U 50. minuti Heung-min Son izveo je korner, a stoper Toby Alderweireld je glavom pogodio za konačnih 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadački dvojac Spursa već je skupio 22 gola i 16 asistencija ove sezone. Harry Kane na svom kontu ima 10 golova i 11 asistencija, a Heung-min Son 12 pogodaka i 5 asistencija.

Više igrača Fulhama zaraženo koronavirusom

West Ham je u petak u prvoj utakmici 17. kola u gostima svladao Everton s 1-0 golom Tomaša Součeka u 86. minuti, a nogometaši Manchester Uniteda pobijedili su kod kuće Aston Villu s 2-1 i bodovno dostigli vodeći Liverpool. Oba kluba imaju po 33 boda, ali Manchester United ima utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu se još sastaju Crystal Palace - Sheffield United, Brighton - Wolverhampton, te West Bromwich Albion - Arsenal. U nedjelju će igrati Newcastle - Leicester te Chelsea - Manchester City, dok u ponedjeljak Southampton dočekuje Liverpool.

Utakmica 17. kola između Burnleyja i Fulhama, koja se trebala igrati u nedjelju, odgođena je zbog toga što je više igrača Fulhama zaraženo koronavirusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo