PERIŠIĆ NIJE USPIO PROMIJENITI REZULTAT / Newcastle šokirao Spurse i popeli se na četvrto mjesto Premier lige: Tottenham doživio prvi domaći poraz ove sezone

Image
Foto: Profimedia

Ivan Perišić je u igru ušao u 61. minuti, ali ni on nije uspio promijeniti rezultat na semaforu

23.10.2022.
20:14
Profimedia
VOYO logo

Newcastle United je iznenadio Tottenham Hotspur na gostovanju u Londonu svladavši domaće sa 2-1 (2-0), što je za momčad sa sjevera Engleske četvrta pobjeda u posljednjih pet nastupa u Premier ligi.

Callum Wilson je u 31. minuti iskoristio izlijetanje domaćeg vratara Huga Llorisa izvan kaznenog prostora, gdje je prvi došao do lopte, ali se zabio u igrača gostiju. Wilson je potom prvi bio na lopti i preciznim lobom pogodio mrežu. U 40. minuti Miguel Almiron se sjajno sjurio po desnoj strani u kazneni prostor te s na ulazu u petarac poslao loptu ispod Llorisa za 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Antonija Contea pokušala je doći do preokreta u drugom poluvremenu, ali sve što je uspjela bio je utješni pogodak Harryja Kanea u 54. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Perišić je u igru ušao u 61. minuti, ali ni on nije uspio promijeniti rezultat na semaforu pa je Tottenham doživio prvi domaći poraz u ovoj sezoni Premier lige te treći u posljednjih pet utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo