TRESE SE MARAKANA / Totalni kaos u Crvenoj zvezdi. Trener Dejan Stanković brutalno izvrijeđao kapetana svoje ekipe: 'Ti si najveće smeće'

Image

Zvezda je vodila i imala pobjedu u rukama, ali onda je sedam minuta prije kraja primila gol i kiskala utakmicu

17.12.2021.
11:53
VOYO logo

Aktualni prvak Srbije, Crvena zvezda, prošlog je vikenda remizirala s Radnikom 1:1, a zbog tog je kiksa navodno nastao veliki kaos u njihovoj svlačionici.

Zvezda je vodila i imala pobjedu u rukama, ali onda je sedam minuta prije kraja primila gol, kiskala utakmicu i dozvolila Partizanu da se odmakne na pet bodova razlike. Zbog toga je trener Dejan Stanković, navodno, poludio i vrijeđao svoje igrače u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na njegovu burnu reakciju, opet navodno, prema napisima Kurira, reagirao je kapetan momčadi Milan Borjan, ali se samo još gore proveo.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

'Ti si smeće'

Kurir tvrdi da je Stanković tada verbalno napao Borjana i nazvao ga smećem. "Ti si najveće smeće koje je ikada bilo u Zvezdi", urlao je Stanković navodno na Borjana, prenosi Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrde i kako su nakon toga pale još teže riječi, da je bilo spominjanja obitelji te da je na kraju trener navodno čak pokušao i udariti kapetana Zvezde. Borjan je nakon sukoba propustio utakmicu s Bačkom Topolom, a Kurir piše kako bi ove zime mogao i napustiti klub.

Inače, Borjan je jedan od najboljih igrača Zvezde i bio je heroj u brojnim utakmicama, pogotovo na europskoj sceni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo