TOTALNI DEBAKL MILANA PROTIV BRADARIĆEVA LILLEA: / Ibrahimović, Rebić i društvo propisno se osramotili protiv Francuza

Image
Foto: Profimedia

Milan je dočekao Lille kao lider talijanskog prvenstva i lider H skupine, no Francuzi su pružili fantastičnu predstavu

6.11.2020.
0:06
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Marko Livaja postigao je u četvrtak navečer dva pogotka u gostujućoj pobjedi AEK-a 4-1 protiv Zorje u susretu 3. kola skupina G Europske lige, a iznenađenje večeri priredili su Lille i praška Sparta ostvarivši gostujuće pobjede protiv Milana sa 3-0, te Celtica sa 4-1 u skupini H.

Nakon dva uvodna poraza, AEK je dohvatio prve bodove porazivši Zorju sa 4-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji igrač utakmice bio je hrvatski nogometaš Marko Livaja postigavši dva gola (54, 81), a među strijelce su se upisali i Tanković (7), te Mantalos (34). Za Ukrajince je zabio Kočergin (81). Lovro Cvek nije igrao za Zorju, dok je Livaja u gostujućim redovima igrao cijeli susret.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

AC Milan's forward Zlatan Ibrahimovic from Sweden reacts next to AC Milan's forward Ante Rebic from Croatia (R) during the Italian Serie A football match AC Milan vs Bologna played behind closed doors on July 15, 2020 at the San Siro Stadium in Milan, as the country eases its lockdown aimed at curbing the spread of the COVID-19 infection, caused by the novel coronavirus.,Image: 544650352, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Debakl Milana

U drugom susretu Leicester City je pobijedio Bragu sa 4-0. Dva gola je zabio Iheanacho (21, 48), a po jedan Prate (67 i Maddison (78). Na ljestvici vodi Leicester City s devet bodova, Braga ima 6, AEK tri, a Zorja je bezu bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan je dočekao Lille kao lider talijanskog prvenstva i lider H skupine, no Francuzi su pružili fantastčnu predstavu pobijedivši sa 3-0. Junak susreta bio je Yusuf Yazici koji je zabio sva tri gola (22-11m, 55, 58).

Za Milan je od 62. minute zaigrao Ante Rebić ušavši u igru umjesto Zlatana Ibrahimovića, dok je Domagoj Bradarić odigrao cijeli susret za Lille.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu praška Sparta je u Glasgowu deklasirala Celtic sa 4-1. Tri gola je zabio Lukas Juliš (26, 45, 77), a među strijelce se upisao i Ladislav Krejči (90). Za Celtic je zabio Griffihts (65). Na ljestvici vodi Lille sa sedam bodova, Milan ima šest, Sparta tri, a Celtic bod.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Antwerp's head coach Ivan Leko and Tottenham's head coach Jose Mourinho pictured after a soccer match between Belgian club Royal Antwerp FC and English team Tottenham Hotspur FC, Thursday 29 October 2020 in Antwerp, on day two of the group phase (group J) of the UEFA Europa League competition. BELGA PHOTO YORICK JANSENS,Image: 566275226, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Leko izgubio

U skupini J Royal Antwerp, kojeg vodi Ivan Leko, je kod kuće izgubio od LASK-a sa 0-1. Pogodak odluke zabio je Eggestein u 55. minuti. Petar Filipović je igrao cijeli susret za goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu Tottenham je na gostovanju pobijedio Ludogorec sa 3-1. Jose Mourinho nije dozvolio novo iznenađenje nakon što su Spursi u posljednjem kolu poraženi u Belgiji.

Ovoga puta londonski sastav je ozbiljno odradio posao, a golove su zabili Kane (13), Lucas Moura (32) i Lo Celso (62), dok je za domaćine zabio Keseru (50). Za Kanea je to bio 200. golu u 300. nastupu za Tottenham. Na ljestvci vode Royal Antwerp, Tottenham i LASK sa po šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

File photo dated 26-10-2020 of Tottenham Hotspur manager Jose Mourinho.,Image: 565657562, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publica..., Model Release: no

Hoffenheim slavio

Hoffenheim je i dalje bez AndrejaKramarića pobijedio Slovan Liberec sa 5-0, a golove su zabili Dabour (22, 29), Grillitsch (59) i Adamyan (71, 76). U drugom susretu iz L skupine Crvena zvezda je pobijedila Gent sa 2-1.

Kanga je doveo domaćine u vodstvo u 12. minuti, no Gent je izjednačio u 31. minuti preko Ofoea. Pobjedu beogradskom sastavu donio je katai u 59. minuti. Hoffenheim ima devet bodova, Crvena zvezda šest, Slovan tri, a Gent je bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Villarreal pobijedio Maccabi

Villarreal je na stadionu El Madrigal pobijedio Maccabi Tel Aviv s 4:0 ostvarivši i treću pobjedu u skupini. Utakmica je počela sat vremena kasnije zbog jakog pljuska i potopljenog terena.

Bilo je upitno hoće li se uopće igrati, no vrijeme se smirilo, pa je crnogorski sudac Nikola Dabanović u dogovoru s momčadima donio odluku da s igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žuta podmornica" je dominirala cijeli susret i rutinski je stigla do nove pobjede, a strijelci su bili Bacca (4, 52), Alex Baena (71) i Fer Nino (81).

U drugom susretu iz ove skupine Sivasspor je pobijedio Karabag sa 2-0, a strijelci su bili Osmanpasa (10) i Kayode (88). Filip Ozobić je za goste igrao do 61. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Villarreal s devet bodova, Maccabi ima šest, Sivasspor tri, a na začelju je Karabah bez bodova.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo