TOTALNA KOMEDIJA: / Pogledajte što je frustrirani Španjolac napravio Lovrenu

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Nervoza i nemoć vladali su u redovima Villarreala u uzvratnoj utakmici polufinala Europske lige protiv Liverpoola.

6.5.2016.
8:48
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

i plasirao se u finale, a gosti su pokazali jako malo. Gotovo da i nisu kreirali ozbiljniju priliku, a bili su potpuno bezidejni i u trenucima kada su se našli u zaostatku i kada im je trebao pogodak za prolaz.

Image
LIVERPOOL I SEVILLA U FINALU: /

Redsi sredili Villarreal, Eduardov gol nije pomogao Šahtaru

Image
LIVERPOOL I SEVILLA U FINALU: /

Redsi sredili Villarreal, Eduardov gol nije pomogao Šahtaru

'Atmosfera bolja nego protiv Borussije'

Ne čudi stoga frustracija Villarrealova napadača Roberta Soldada koji je u jednom duelu s našim Lovrenom teatralno pao. Kad mu je hrvatski nogometaš došao prigovoriti, ovaj ga je ljutito uhvatio za nogu i povukao ga, tako da su obojica završila na tlu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren se nakon utakmice nije želio osvrtati na ovaj incident, radije je pričao o briljantnoj atmosferi na Anfieldu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je ovo prekrasna utakmica, mislim da su svi mogli uživati u gledanju. Nismo očekivali ovakav rezultat, ali vjerovali smo u sebe od početka. Kao što sam rekao i prije utakmice, na Anfieldu je sve moguće, svima je teško igrati ovdje i očekivati nešto. Naš 12. igrač nam je pomogao, navijači su stvorili nevjerojatnu atmosferu, čak i bolju nego protiv Borussije Dortmund u četvrtfinalu", rekao je Lovren za službenu klupsku stranicu.

'Gotovo savršena utakmica'

"Rekao bih da smo odigrali gotovo savršenu utakmicu. Ni u jednom trenutku nismo uzmaknuli, uvijek smo išli prema naprijed i mislim da smo zaslužili pobjedu. Villarreal nije slučajno četvrti u Španjolskoj, radi se o stvarno dobroj defenzivnoj momčadi punoj kvalitetnih igrača", dodao je hrvatski stoper.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/SbKA

Liverpool će u finalu igrati protiv branitelja naslova Seville, ali Lovren nije zasad ne želi najavljivati okršaj u Baselu jer Redse prije toga čeka još obveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo još nekoliko utakmica u Premier ligi dotad, moramo ostati koncentrirani i ići korak po korak. Ne trebamo još misliti o finalu. Moramo ostati mirni i samouvjereni i nadati se da će nas zaobići ozljede da možemo igrati finale u punom sastavu", zaključio je Lovren.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo