Play ponuda

[FOTO] TORCIDINA SPEKTAKULARNA BAKLJADA IZAZVALA REAKCIJE U REGIJI: / Evo što pišu srpski, bosanski pa čak i makedonski mediji

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Ovakvi prizori nisu mogli proći nezamijećeno u cijeloj regiji pa tako danas o Torcidinoj bakljadi pišu brojni mediji iz susjedstva

28.10.2020.
11:01
Miroslav Lelas/PIXSELL
Play ponuda

Spektakularnim vatrometom i bakljadom koja je počela točno u ponoć u utorak na večer u Splitu je obilježena 70. godišnjica osnutka navijačkog kluba Hajduka "Torcida." Posebno spektakularni prizori bili su iznad Rive gdje je vatromet obasjavao i kopneni i morski prostor, a odbljesci vatrometa su se zrcalili u moru.

Vatromet i bakljada plamtjeli su i iznad drugih dijelova grada te je Split za vrijeme njegova trajanja izgledao kao da se kupa u svjetlosti. Ovakvi prizori nisu mogli proći nezamijećeno u cijeloj regiji pa tako danas o Torcidinoj bakljadi pišu brojni mediji iz susjedstva.

Galerija

Image

[FOTO] TORCIDA SPEKTAKULARNOM BAKLJADOM PROSLAVILA ROĐENDAN: Cijeli Split je gorio, pogledajte najbolje fotografije

Image

[FOTO] TORCIDA SPEKTAKULARNOM BAKLJADOM PROSLAVILA ROĐENDAN: Cijeli Split je gorio, pogledajte najbolje fotografije

Reakcije iz regije

Srpski Telegraf donosi tekst s naslovom, "Spektakularan prizor koji ostavlja bez daha: Torcida zapalila nebo iznad Splita za 70. rođendan", a priložili su i video slavlja i napomenuli kako se ovdje radi o obljetnici osnutka "jedne od najstarijih navijačkih skupina bivše Jugoslavije".

Reakcije stižu i iz BiH. Novinari Klixa pišu kako iz "Nestvarne scene stižu iz Splita", te kako su navijači "Zapalili nebo u Dalmaciji". Avaz objavljuje tekst s naslovom "Torcida za svoj 70. rođendan zapalila Split", a također stavljaju i video bakljade.

SportSport se nije mogao načuditi bakljadi i objavljuje tekst s naslovom: "Spektakl je blaga riječ: Torcida je učinila da Split izgleda nestvarno".

O Torcidi su čak pisali i Makedonci. Tamošnji portal SportMedia donosi članak s naslovom "Spektakl: Torcida je proslavila rođendan i zapalila Split".

Play ponuda
Play ponuda