Pogledajte kako se Torcida mlatila na gostovanju u Rigi!

Latvijski mediji tvrde da je prije utakmice između Skonta i Hajduka (1:0) u Rigi došlo do nereda koje su izazvali hrvatski navijači. Jedan je policajac navodno ozlijeđen, a osam navijača uhićeno

27.7.2012.
8:55
VOYO logo

Hajduk je u Rigi imao glasnu podršku torcidaša koji su, tvrde domaći mediji, prije utakmice napravili probleme u centru grada te ispred stadiona.

Hajdukovi navijači su se potukli sa stadionskim osiguranjem koje im nije dalo da uđu na stadion prije vremena pa je intervenirala i policija, a jedan je 'plavac' u sukobu zadobio ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je, podsjetimo, u uzvratnoj utakmici 2. pretkola Europske lige izgubio s 1:0 pogotkom domaćina u sudačkoj nadoknadi te izborio spektakl s Interom zahvaljujući pobjedi od 2:0 u prvoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ispunili smo cilj i to je važno. Obećali smo našim navijačima da ćemo dovesti Inter na Poljud i to smo napravili. Bitno je da nam tijekom susreta nijednog trenutka prolaz nije dolazio pod znak pitanja. Napravili smo jednu pogrešku iz koje je došao pogodak, ali to ništa nije promijenilo. Mi idemo na Inter, ali za mene je ovog trenutka važnija utakmica sa Splitom u nedjelju", izjavio je za Sportske novostitrener BilihMišo Krstičević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboji s Interom trebali bi se igrati 2. kolovoza (na Poljudu) te sedam dana kasnije u Milanu.

Više o temi: specijal-201102150360004-Hajduk

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo