'To je bio dan kad su pokušali ugasiti simbol našeg grada'

13.10.2012.
19:01
VOYO logo

Prava drama održana je u petak u splitskoj Gradskoj vijećnici. Gradska vlast odbila je dati Hajduku kredit od 30 milijuna kuna, a vodstvo kluba naglasilo je da Bijelima u tom slučaju ne preostaje ništa drugo nego proglasiti stečaj.

Nastala je uzbuna u Splitu, na noge se odmah digla Torcida, koja je prosvjedom ispred Banovine uspjela natjerati gradske oce da u ponedjeljak održe novu sjednicu i odobre kredit najvećem splitskom ponosu. Novi prosvjed održat će se u ponedjeljak, i to baš u vrijeme kada spomenuta odluka bude na dnevnom redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Petak 12.10.2012. ostat će u ovom gradu zapamćen kao dan kad su vijećnici grada Splita pokušali ugasiti stogodišnji ponos i simbol našeg grada.

Politika koja je dopustila sustavno uništavanje našeg kluba kroz posljednjih 20 godina, toga dana je pokušala zabiti posljednji čavao u lijes stogodišnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak, 15.10.2012. održava se sjednica Gradskog vijeća na temu opstanka Hajduka. Obveza svakog pripadnika Torcide, navijača Hajduka i svakog građanina grada Splita koji poštuje tradiciju grada u kojem živi je da dođe na mirni prosvjed ispred Banovine u ponedjeljak u 8 sati.

Dođi na prosvjed za spas Hajduka!", istaknula je Torcida na svojim službenim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo