TORCIDA OŠTRO ODGOVORILA NA OPTUŽBE SINDIKATA POLICIJE: / 'Teške nebuloze, toga smo se nagledali u komunističkom režimu!'

Image
Foto: Kurir.rs

Strasti su se uzburkale zbog skupine Torcidaša koji su na putu u Sofiju zastali u Beogradu pa napravili pravi nered

8.8.2018.
12:51
Kurir.rs
VOYO logo

Prošlog je vikenda, u noći s nedjelje na ponedjeljak, u Splitu zabilježena paljevina automobila Opel Astra čiji je vlasnik policijski službenik zadužen za praćenje navijačke skupine Torcida, koji je s navijačima Bijelih prošlog tjedna bio na gostovanju u Sofiji.

Image
JE LI PALJENJE AUTA POLICAJCU OSVETA TORCIDE? /

Sindikat optužuje navijače, policija za Net.hr iznijela drugačiju priču

Image
JE LI PALJENJE AUTA POLICAJCU OSVETA TORCIDE? /

Sindikat optužuje navijače, policija za Net.hr iznijela drugačiju priču

Napravili nered u Srbiji

"Automobil je zapaljen tako da je počinitelj razbio zadnje staklo vozila i ubacio u unutrašnjost upaljeno pirotehničko sredstvo, po svemu sudeći bengalku. Iz policije je potvrđeno da je riječ o namjerno izazvanom požaru na vozilu starom 13 godina, a šteta se procjenuje na 30 tisuća kuna. Podsjetimo da je u povratku s gostovanja u Sofiji 27 navijača Hajduka zadržano u Srbiji zbog sumnje u pljačku benzinske postaje, od kojih su 14-orica ostali u pritvoru u blizini Beograda. Istragom će se pokušati utvrditi koji su motivi i počinitelji paljevine automobila splitskog policajca zaduženog za praćenje Torcide na gostovanjima", pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sindikat policije poslao oštro priopćenje

"Jučerašnjim paljenjem automobila policijskog službenika M.Č. u Splitu bahato i kriminalno ponašanje tzv. navijača dignuto je na novu razinu. Javna je tajna da je pola Splita u strahu od osvete kriminalaca koji se skrivaju pod krinkom nekakvog navijanja te da to do sada nije imalo odgovarajuću reakciju policije i posebno pravosudnih tijela", stoji između ostalog u priopćenju Sindikata policije Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, iz splitske su policije za Net.hr iznijeli sasvim drugačiju priču, kazavši kako nemaju saznanja da su navijači počinili ovo nedjelo te kako je istraživanje u tijeku.

Odgovorio tajnik Torcide, Toni Baletić

Na cijelu je stvar reagirala i Torcida. "Teške nebuloze. Poručujemo Sindikatu policije da se nadamo da u službi ne provode istrage kao što pišu priopćenja, odnosno da valjda ne optužuju, sude i zatvaraju po kratkom postupku i bez dokaza. Torcida se toga već nagledala u komunističkom režimu, a bogme i u 'pravnoj državi' koju simboliziraju ovakve izjave Sindikata policije", poručio je tajnik Torcide Toni Baletić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo