'Pa oni su bolje izgledali kad su igrali s Hrvatskom!'

4.7.2014.
7:02
VOYO logo

"Sve momčadi su ujednačene, nema tu neke velike razlike i odskakanja, svi se provlače kroz ušicu igle, čak i najbolje reprezentacije. Bit će neizvjesno do samog kraja i to je ono što daje draž ovom SP-u. Ali bez obzira na sve to, mislim da je najboljih osam prošlo u četvrtinu finala i bit će to spektakularno, čeka nas sjajan nogomet", s velikim je žarom najavio završnicu SP-a bivši hrvatski reprezentativac Tomo Šokota.

Komentator portala Sportski.net na ovom prvenstvu dao je i svoju prognozu četiri četvrtfinalna para.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazil prolazi Kolumbiju!

Brazil je pred svojom publikom, i iako do sada nsu ostavili dojam one prave moći, sve te velike ekipe se dižu kako natjecanje odmiče. Tako će bit i s njima. Za mene je tu ipak Brazil favorit bez obzira na snagu i kontinuitet dobrog nogometa koje je pokazala Kolumbija. To su južnoameričke ekipe koje igraju jedan poseban stil nogometa, Brazilci su tu puno iskusniji i vjerujem da imaju veću kvalitetu. Prolazi: Brazil!

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuska izbacuje Njemačku!

Pa ja mislim da su od svih europskih momčadi Francuzi pokazali najbolji nogomet i da su prvi favorit za osvajanje SP-a. Dakle, smatram i da će pobijediti Njemačku. Nijemci na ovom prvenstvu ne djeluju baš moćno, zadnja linija im je dosta spora i uostalom, sve se pokazalo protiv Alžira, ne igraju baš tako jednostavno i lako kako smo to očekivali. Francuzi po meni igraju najkonstantniji nogomet, imaju tu disciplinu, Deschamps je uveo reda, opasni su prema naprijed, a čvrsti su iza i mislim da kao momčad djeluju najbolje na ovom SP-u. Prolazi: Francuska!

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je moguće s Argentinom i Belgijom!

Gledao sam utakmicu Belgije i SAD-a, ali nije me Belgija impresionirala, nekako su mi bolje izgledali kad su igrali s Hrvatskom u kvalifikacijama. SAD je fizički jak, ali taktički i kvalitetom su puno inferiorniji Belgijcima. I bez obzira na to Belgijci nisu potvrdili premoć, imali su šanse, ali nisu impresionirali.

Gotovo identična je situacija je s Argentinom koja prolazi zahvaljujući Messiju. Ovdje je sve moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Oprez! Nizozemska se mučila i s Meksikom!

Rekao sam već da južnoameričke ekipe igraju jednu drugu vrstu nogometa, igraju sjajno na ovom SP-u i iznenađenje je svakako moguće. Nizozemska se provukla protiv Meksika, nisu baš demonstrirali savršen nogomet i ne treba tu nekoga prekrižiti prerano. Naravno da su Nizozemci favoriti, ali ovdje treba biti oprezan jer je jedno iznenađenje svakako moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo