Uznemireni Mamićev štićenik ispalio: 'Nismo pjevali - volim te Dinamo'

Nakon što je Lokomotiva osvojila bod na Poljudu protiv Hajduka i time definitivno osigurala nastup u Europi sljedeće dezone, krenulo je veliko slavlje.

13.5.2013.
11:13
VOYO logo

"Nama je bod za Europu bio bitan, po to smo došli i ostvarili smo cilj. Nismo igrali onaj naš nogomet kakav igramo ove sezone, ali nekada je bitno igrati na rezultat, pokazali smo da znamo igrati i to i svi smo prezadovoljni", istaknuo je stoper Lokosa Tomislav Barbarić.

Zanimljivo, nakon prvenstvenog boda na Poljudu se iz svlačionice Lokosa orio poznati povik - 'oooooo'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li nakon popularnog povika uslijedilo nastavak sa stihovima 'volim te Dinamo', priupitali su splitski novinari nakon utakmice.

"Nismo pjevali 'volim te Dinamo', pjevali smo 'europski Lokosi'. Mi nemamo nikakve veze s Dinamom", ispalio je uznemireni Barbarić, dojučerašnji član Modre svlačionice koji je u Lokomotivu poslan na posudbu. Tomo bi vjerojatno sljedeće sezone volio ponovno zaigrati Ligu prvaka umjesto Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A iako je Europa osigurana, Lokomotiva želi korak više. Na Poljudu su u prvoj finalnoj utakmici Hrvatskog kupa poraženi od Hajduka s 2:1 i nadaju se kako će u uzvratu uspjeti pobijediti Bijele i podići Rabuzinovo sunce, tj. prvi trofej u klupskoj povijesti.

"Mediji su dosta pisali da smo bili bez šanse u prvoj utakmici finala Kupa, ali mislim da nije tako bilo, imao je Kramarić čistu šansu, zabili smo gol i sigurno će biti neizvjesno do kraja u Kupu", naglasio je Barbarić, prenosi DalmacijaNews.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo