NAJAVLJENA AKCIJA / Tomas debitira u Osijeku bez potpore Kohorte, s tribina se čuje: 'Uprava, odlazi!'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

U sklopu 31. kola 1.HNL Osijek je ugostio Istru, ali bez potpore svojih navijača.

26.4.2023.
16:33
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Na utakmici između Osijeka i Istre u 32. kolu Supersport HNL-a, navijačka skupina Kohorta nije organizirala navijanje. Najžešći navijači Osijeka su odlučili bojkotirati utakmicu iz dva razloga. Prvi razlog je što se utakmica igra u srijedu u 15 sati, što smatraju "nenogometnim terminom", a drugi razlog je nezadovoljstvo radom Uprave kluba. Na susretu su iz tribina više puta odjeknuli povici "Uprava, odlazi!", što je jedini način na koji su izrazili svoje nezadovoljstvo.

Image
PROMJENA /

Osijek imenovao novog trenera: Na klupu došao bivši Vatreni

Image
PROMJENA /

Osijek imenovao novog trenera: Na klupu došao bivši Vatreni

Kohorta je najavila ovakav navijački nastup prije ove utakmice. Navijačka skupina ističe da su uvijek bili uz klub u teškim trenucima te da su reagirali na nepravilnosti u radu uprave kluba, što čine i sada. Borba za boljitak kluba je u tijeku i neće odustati do ostvarenja svog cilja - odlaska trenutne uprave kluba, koju su imenovali imenima članova Uprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozivaju sve navijače NK Osijeka koji će prisustvovati utakmici u srijedu da podrže igrače glasnom pjesmom prema pobjedi, ali i da izraze svoje nezadovoljstvo radom uprave na glasan način. Navijačka skupina također obavještava da neće organizirati navijanje na utakmici protiv Istre u srijedu. Smatraju da je takav nenogometni termin sramotan za Hrvatski nogometni savez.

Navode da se nogomet igra za navijače i da bi utakmice trebale biti vikendom, kada većina ljudi nije na poslu ili ima druge obaveze. Kohorta će se i ubuduće suprotstavljati takvim suludim terminima za domaće prvenstvo. Protiv modernog nogometa! Nogomet pripada navijačima!, istaknuli su navijači Osijeka u svom proglasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo