'To je suludo, ali ne možemo mi primjenjivati silu'

Predsjednik Hajduka Marin Brbić zgrožen je nedavnim događajima u Gabeli i skandaloznim divljanjem navijača koje je u drugi plan bacilo samu utakmicu protiv domaćeg GOŠK-a.

18.1.2015.
14:34
VOYO logo

U mjestu kod Čapljine u petak je, podsjećamo, uhićeno oko 60-ak pripadnika Torcide koji su se sukobili s policijom neposredno uoči početka utakmice. Iz splitskog su kluba očekivano osudili nerede, a oglasio se i sam Brbić.

"Što da napravimo? Pa ne možemo mi primjenjivati silu. Odmah smo osudili navijačke nerede, samo nekoliko sati nakon teškog incidenta u Gabeli javnosti smo poslali jasan stav Hajduka. Osuđujemo svaku vrstu nasilja, jer ne postoji nikakvo opravdanje za napad kamenjem na policiju. To je suludo. Nemam više što dodati u samoj osudi nereda, ali mogu apelirati da policija i pravosuđe rade svoj posao", rekao je predsjednik Hajduka za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je, huligani su bili pod obilježjima Hajduka, ali ja i dalje vjerujem da je više od 90% navijača korektno, da je manji broj onih koji stvaraju kaos i nerede", dodao je Brbić i podcrtao:

"Šteta za Gabelu, ne mogu prežaliti što se u prijateljskom ozračju dogodio jedan tako ružan incident."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo